Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

turluturluturlu

glupi problem-skrzypiąca kurtka!

Polecane posty

jakis czas temu skusilam sie na kupienie kurtki na allegro, takiej z imitacji skóry jak to ostatnio modne były. i pozalowalam. fason super kolor tez, ale chodzi o to ze kurtka wydaje dziwne dzwieki gdy ja nosze a mianowicie "skrzypi"! gdy sie ociera o siebie material w te kurtce.. zmoczylam ja w wodzie myslalam ze to pomoze, ale efekt utrzymuje sie przez 2 godziny potem dalej skrzypi ten cholerny sztuczny material! wstyd wyjsc tak glosno to slychać:( czy ktos ma jakis pomysl.. pzdr!

Gość Alberto Moravia
rozwiązanie jest nieco pracochłonne musisz znaleźć kawałek wolnej ziemi, może być na działce albo na ogrodzie, najlepiej żeby była dosyć miękka i dobrze nawilżona bierzesz łopatę i wykopujesz dół mniej więcej 50 cm x 50 cm x 40 cm kładziesz kurtkę na dnie i ostrożnie przysypujesz ziemią, następnie ubijasz łopatą potem oddalasz się i na wieki zapominasz o nieszczęsnym zakupie

Gość a pózniej kurtka
śmierdzi ziemią :O

Gość Alberto Moravia
To nic.. ja tak zawsze robię... później wracam do domu, wyobrażam sobie że jakaś młoda (ew. stara) kobieta z dużymi balonami chodzi gołymi stopami po ziemi, pod którą zakopana jest moja kurtka.. Nie muszę chyba dodawać że mam potem nieziemski wytrysk...

Gość w czym problem
:/

Gość oralny weteran z Ploeszti
A Alberto Moravia to zbokol. :-D