Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhyyytttrrrruuu

uśmiecha się do wszystkich dziewczyn

Polecane posty

Gość hhhyyytttrrrruuu

Mój facet gapi się na laski, uśmiecha się do nich, a później podnieca się, że ma powodzenie, że laski się za nim oglądają, wkurza mnie to na maxa, ale moje zwracanie uwagi nie pomaga... Do każdej ładniejszej dziewczyny śle uśmiech i to przy mnie! Czy Wasi faceci robią tak samo?

może chce Ci udowodnić, że fajny z niego mężczyzna? ale wybrał złą drogę, bo to nie jest normalne zachowanie ;/

Gość hhhyyytttrrrruuu
Idziemy np chodnikiem, patrze idzie z przeciwka jakas ładna dziewczyna, patrze na niego, patrzy się na nią, a jeśli ona spojrzy na niego, odrazu widzę uśmiech na jego twarzy!

pogadaj z nim o tym na spokojnie. mi się wydaje, że albo chce Ci udowodnic, że jest "fajny", albo wzbudzić w Tobie zazdrość, albo... ma ochotę na zdradę. miej go na oku.

Gość rozumiemmm
mój tez się gapi na kazda tyle że nie uśmiecha się pierwszy ale jak jakaś panna się usmiechnie pierwsza to oczywiście jest przeszczęsliwy zle mi w takich chwilach na maxa. Dlatego ja tez zaczęłam się ogladać i uśmiechać do facetów i mój ukochany szału dostaje z tego powodu ale jeszcze nie dotarło do niego dlaczego ja to robie :0

Gość hhhyyytttrrrruuu
Właśnie też podjęłam wczoraj decyzję, że będę się uśmiechać do obcych facetów :-D

Gość rozumiemmm
no to jest nas dwie ;)

Gość juz wam moge powiedziec
jak to sie skonczy- rozstaniecie sie, kazdy znajdzie sobie kogos innego. nie lepiej od razu powiedziec sobie "na ra"

Gość hhhyyytttrrrruuu
Nie wiem poprostu jak mam rozumieć to jego uśmiechanie się, z jednyj strony jest on dosyć otwartym, towarzyskim i rozrywkowym facetem. A z drugiej wiem, ze przedemną miał wiele kobiet...

mogę zdradzić, że mój facet też czasem tak robi. a kiedy ja się obejrzę za jakimś mężczyzną, to on mnie albo ściśnie mocno za rękę ( potem boli bardzo), albo gwałtownie odwróci mi twarz w swoją stronę..., a potem jeśli uzna, że powinien, to przeprosi.

Gość rozumiemm
wiecie... oni już tak mają są wzrokowcami i tyle wcale nie musi oznaczać ze zaraz nas zdradza itp... choć i tego nie można wykluczyć :P

Gość rozumiemm
mój ostatnio powiedział ze nawet nie próbuje sobie wyobrażać co się dzieje jak idę sama ulicą. Powiedziałam mu masz racje nie próbuj :P prawda jest taka że nic sie nie dzieje bo jak ide sama to nie zwracam uwagi na innych ale on nie musi o tym wiedzieć.. tyle ze w takich sytuacjach mam wrażenie jakbyśmy prowadzili jakąś gre...:(

Gość lalalik
nie daj się tak traktowac, no twój facet przy tobie szczerzy zęby do innych dziewczyn. Nie czujesz się jak idiotka?

Gość lalalik
ja bym takiego "niewinnego podrywacza" pogoniła. Ale co kto lubi.....

Gość hhhyyytttrrrruuu
Mamy po 26 lat

moj jest slepy....siedzimy gdzies,kreci sie ladna kelnerka,ze nawet mi milo popatrzec,a on nic..oglada lampe albo pieska :o slepy jest normalnie:P na bym chyba na twoim miejscu tez zaczela sie usmiechac do przystojniakow...i mowila jakie mam powodzenie-szybko by mu sie odechcialo usmiechow

Gość cscscscsc
do tak szczerze: twój gość jest na tyle kulturalny albo zakochany! wszystkim takich życzę. do autorki: najlepiej się nie gap na niego jak idzie jakaś laska, myślisz że on tego nie widzi???może celowo to robi. to jakaś dziecinada ile wy macie lat. chłopy patrzą na kobiety i to zupełnie normalne, głupia jest ta zazdrość. przerabiałam to, ale potem zrozumiałam. chodzi o to by robić to dyskretnie jeśli ma się kobietę u boku. A nie wywalić gały i jęzor i obracać się jeszcze!!!!

Gość hhhyyytttrrrruuu
Jakoś wybitnie mi to nie przeszkadza, ale bardzo przykro mi z tego powodu

Facet próbuje wzbudzić w Tobie zazdrość i podbudować własne ego. Widocznie czuje się niedowartościowany. Czemu? Odpowiedzi czasem trzeba szukać w sobie ;) Pogadaj z nim szczerze.

Gość hhhyyytttrrrruuu
Spędziliśmy razem całą sobotę a wieczorem byliśmy na dyskotece. W ciągu tego dnia i nocy, usłyszałam chyba z 10 razy, że mam szczęście, bo wszystkie dziewczyny napewno zazdroszczą mi, że jestem z najprzystojniejszym chłopakiem... Wsumie nie wiem jak mam to rozumieć, czy jako ogromny zachwyt nad samym sobą, często powtarza, że jest bardzo przystojny, czy jako ogromne zakompleksienie i mówienie sobie w kółko jaki to ja jestem przystojny. Wsumie jest chłopakiem przystojnym.

Do każdej ładniejszej dziewczyny śle uśmiech i to przy mnie! nie chodz z nim po mieście jak ci to przeszkadza :D proste

Gość myrda
Regres jaki ty jestes glupi,jak sie czyta te twoje pozal sie boze komentarze to az sie niedobrze robi a najlepsze jest to ze glupio pierniczycz a przy tym jestes tak pewny siebie..masakra

"że jestem z najprzystojniejszym chłopakiem... Wsumie nie wiem jak mam to rozumieć, czy jako ogromny zachwyt nad samym sobą, często powtarza, że jest bardzo przystojny, czy jako ogromne zakompleksienie i mówienie sobie w kółko jaki to ja jestem przystojny. Wsumie jest chłopakiem przystojnym." Może to radykalne, ale ja tam w obu przypadkach bym sobie darował... Wyglądać jak człowiek - czasem niezależne od Ciebie, zachowywać się jak człowiek całkowicie zależne od Ciebie. A oglądanie się, czy uśmiechanie akurat wydaje mi się normalne ;) Nie znam rozwiązania - jak facet się ogląda to znaczy, że jest normalny, ale powstrzymać się chyba nie da. Nie przejmowałbym się.

Jeszcze jedno, jeśli naprawdę czymś to grozi to i tak nie będziesz miała na to wpływu. Jeśli będziesz mu robić wyrzuty, to potraktuje to jak gderanie - nic nie ugrasz. Może to trochę "niesprawiedliwe", ale najlepiej to olać jak napisałem. Może pomoże, a w najgorszym przypadku się sytuacja poprawi.