Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhyyytttrrrruuu

uśmiecha się do wszystkich dziewczyn

Polecane posty

Nie przejmowałbym się." a ja bym jeszcze zaproponował rozmowę z nim :) o tym co ci autorko przeszkadza :) myśle ze to by rozwiązało sprawe :)

A jakby Tobie kobieta powiedziała, że jej to przeszkadza, to byś się powstrzymał przed oglądaniem się za urodziwymi kobietkami? Bądź realistą! Ja bym się nie powstrzymał, bo w moim przypadku nic za tym nie stoi, nie potrafiłbym się powstrzymać i wcale bym nie chciał.

Gość hhhyyytttrrrruuu
Rozmowy już były... wyszłam na chorobliwie zazdrosną babę ja jeszcze zrozumie oglądanie się - ok facet wzrokowiec- ale uśmiechanie się, to juz nie jest przesada?

to byś się powstrzymał przed oglądaniem się za urodziwymi kobietkami? " po pierwsze kolego to ja sie ogladałęm , ogladam i będe oglądał za fajnymi pupami ... po drugie, w obecnosci mojej dziewczyny nie robie tego ostentacyjnie i na bezczelnego gbura :P po trzecie z moja ukochaną często razem sie oglądamy jak idzie jakaś fajna kobieta , i nic sie nie dzieje :D ... po czwarte ,nigdy sie nie usmiecham jak sie ogladam za inna ( bo i niby po co ) po piate i najwazniejsze :) moja dziewczyna nie zabrania mi takich głupot bo wie z kim sie spotyka i po co sie spotyka :D

Rozmowy już były... wyszłam na chorobliwie zazdrosną babę" więc widać zle z nim rozmawiałaś :P może nie tym tonem , może nie o tym co potrzeba ?

Gość hhhyyytttrrrruuu
Normalnie mu powiedziałam że jeśli za mną się ogląda facet który idzie z dziewczyną myślę sobie, biedna dziewczyna ma takiego palanta i powiedzialam mu, że nie chciałabym, żeby o mnie ktoś kiedyś tak sobie pomyślał, ale to nic nie dało...

Gość taka jedna ona 23
A ja mam problem z facetem właśnie taki, że on ciągle ogląda się za innymi. Teraz latem to jest już jakaś masakra, bo ciągle mu oczy i głowa latają na boki. Źle się czuję z tego powodu. Dochodzi do takich sytuacji jak ostatnio np., że on przytula mnie, a gdy obok przechodzi jakaś ładna laska, to czuję jak mu głowa na bok leci. Już rozmawiałam z nim na ten temat, ale on oczywiście twierdzi, że każdy facet tak ma i żebym nie robiła głupich problemów. Tylko że ja zaczynam sobie wkręcać, że może nie jestem dla niego zbyt atrakcyjna, albo że ma ochotę mnie zdradzić itp. To normalne, czy ja przesadzam?

Gość hhhyyytttrrrruuu
taka jedna ona 23 witaj w klubie

Cóż Regres, nie pozostaje mi nic innego jak przyznać: po pierwsze - ja też ;) po drugie - ona nie ma z tym problemów, choć nie jest to chyba gburowato, ale się z tym nie kryję - bo nie muszę po trzecie - witajcie w klubie po czwarte - nie mam zdania ;) po piąte - lepiej bym tego nie ujął

jeszcze jedno - taki dowcip był: Ładną buźkę masz, super ciało masz, tylko mało obca jesteś ;) Kobiety chyba nie są w stanie tego zrozumieć. Pogodzić się, olać i zobaczyć jaki będzie efekt. Nie ma to nic wspólnego z brakiem atrakcyjności. Coś ma być, bo Pan jest megaprzystojny to będzie. Chce być z Tobą, niech się ogląda bo nic z tego nie wynika.

No bo generalnie każdy facet ogląda się za ładnymi kobietami. To jest instynktowne, ciężkie do opanowania. Zresztą kobiety też oglądają się za przystojnymi facetami, tylko o tym głośno nie mówią :) Mam ładną kobietę, a często oglądam się za innymi. Natomiast gdy idziemy gdzieś razem, to tylko moja kobieta się dla mnie liczy.

Powiem Ci tak autorko - to że facet ogląda się za kobietami (zwłaszcza ładnymi :D) to jest całkiem normalne, to że się do nich uśmiecha jest już trochę mniej normalne, ale to że robi to w Twoim towarzystwie... to już jest zwykłe chamstwo i brak kultury :)

Natomiast gdy idziemy gdzieś razem, to tylko moja kobieta się dla mnie liczy." facet co nie zmienia faktu że też sobie rzucisz okiem ;) na inną

No rzucę okiem, ale robię to w sposób niezauważalny dla mojej kobiety. Albo ona tylko udaje że nie widzi ;) W każdym razie chcę napisać, że to nie ma znaczenia, że oglądam się za innymi, bo moja kobieta jest dla mnie najważniejsza. Popatrzeć na inne sobie mogę, ale wiem, że moja i tak jest najlepsza.

a mój facet owszem przyznaje że oglądnie się czasem za ładną dziewczyną i tyle - absolutnie nic z tego nie wynika :) ale jak jesteśmy razem... on innych kobiet nie widzi :)

Gość thdhd
bylam kiedys "kochanka" takiego faceta, mial dziewczyne a ze mna byl dla seksu, tez sie usmiechal do mnie na pcozatku i wiem ze robil tak do kazdej ktora chcial przeleciec, naiwna dziewczyna nie podejrzewala zdrady tylko jej to troche przeszkadzalo to "usmiechanie sie", baby sa glupie wierzcie mi a faceci swinie i to wykorzystuja

ale jak jesteśmy razem... on innych kobiet nie widzi " ania jasne ;) widzi tylko fajne samochody ;)

Gość hhhyyytttrrrruuu
Wczoraj to samo, siedzimy w barze a ten zaglada do dziewczyny na zmywaku, i usmiecha sie do niej, kiwa cześć, az mnie trafiało, pozniej jak dziewczyna skonczyła pracę i wyszła, dziwnie mi się przyglądała, zapewne myslała, ze jest on sam