Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kssss

JAk zorganizowac czas wolnyod spania 1.5 miesiecznemu dziecku?

Polecane posty

Gość Kssss

JAk zorganizowac czas wolny(od spania) 1.5 miesiecznemu dziecku? Moja coreczka ma 1.5miesiaca zycia duzo a nawet bardzo duzo spi a w wolnych chwilach albo chodze z nia po mieszkaniu na raczkach, sa rowniez spacerki, lub klade ja w jej koszyczku.Jak mozna spedzac czas z tak malutkim dzieckiem?moze jakas gimnastyka?

Gość Kssss
to moze inaczej-co wasze dzieci robia w takim czasie?

Gość upupukkkk
podnosze

Gość taki maluszek to
jeszcze niekoniecznie sie interesuje jakas zabawa. ukladaj ja jak najwiecej na brzuszku zeby sobie cwiczyla podnoszenie glowki, mozesz jej kupic jakis lezaczek bujaczek z zawieszkami, za jakis czas pewnie mata edukacyjna a poki co ciesz sie ze spi, widac tyle potrzebuje wiec nie ma co jej na sile organizowac czasu wolnego, a spacerki jak najbardziej dobry pomysl.

Gość bez przesady drogie mamy
Niech sobie leży w koszyczku, tak małe dziecko potrzebuje przede wszystkim spokoju. Zawieszki? Przecież takie maleństwo jeszcze nawet dobrze nie widzi maminej twarzy ! :) Ja swoje j jak nie płacze to nie ruszam, nie noszę, zajrzę, zagadam, puszczę nie za głośno muzykę klasyczną i już. Na brzuszku układam przy okazji przewijania, przed karmieniem.