Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psssssiiiinkaa

potzrebuje pomocy pies york

Polecane posty

Gość psssssiiiinkaa

wzielam psa na przechowanie na tydzien bo tesciowa z tesciem pojechali nad morze... no i czesze ja a ona za chwile znowu potargana.. jak tu miec cierpliwosc? albo ucze ja siusiania na pieluche tak jak tesciowa a ona w nocy narobila mi pod drzwiami.. podobno da sie ja nauczyc na pieluche ale musi sie przyzwyczaic do nowego miejsca... na lozko nie narobila nigdy macie yorka? jak czeszecie ja to tez wam sie tak "poddaje'? heh

Gość psssssiiiinkaa
teraz lezy mi na kolankach hehe spokojna jest strasznie jejku nigdy nie widzialam tak spokojnego psa:P:P ja mam huskiego tylko ze na razie na wakacje jest na dzialce i to bez porownania:) diabołek i aniołek hehe

Gość psssssiiiinkaa
nikt sie nie wypowiE?:(:(

Gość psssssiiiinkaa
up up

Gość Caresiatko
Ale ja nie rozumiem jak pies może sikać na na pieluche?? Co to wogole za nawyki. Ja sama mam yorka i jego toaleta jest na dworze. Wychodze z nim około 22 wieczorem a potem około 9-10 i wytrzyma bez problemu. Nigdy mnie nie budzi ani nie piszczy. A yorki z natury to takie małe diabełki ze skrzydełkami wiec niech sie targa ile chce czesz ja rano i wieczorem i starczy.

Gość psssssiiiinkaa
no mama mojego narzeczonego na pieluchy nauczyla sikac... no i dala nam 3 pieluchy no i na te pieluchy siusia i nie czuc tak bardzo...

Gość psssssiiiinkaa
?//???

też mam jorka ma 6 tygodni i uczymy go zeby robil w kuwecie z gazetami wie ze to jego teren :) narazie w domu scielami tez wszedzie gazety potem na dworze