Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

Prosze doradzcie mi w kupnie auta

Polecane posty

Mój dobry sąsiad ma dosprzedania forda fiestę z 94r. silnik 1.3 , samochód jest w dobrym stanie za 3 tyś.Nie ma tylko wspomagania kierownicy. Nie wiem czy kupić czy nie, bo osobiście lepiej czuję się w trochę większych samochodach. dodam że chce się nauczyć jeździć, bo mam prawko ale tylko raz na miesiąc jeżdżę od męza samochodem golfem kombii(dla mnie trochę za duże) jakoś dziwnie czuje się w tej fieście. Sama nie wiem.

Gość beznadzieja wiem jak te auta
wyglądają... starodawne i ciągle trzeba naprawiać. nie wydasz 3000, o nie... zakład że wpiepszysz w niego ze 2 razy więcej? hehe, fieścina...

Gość vnm
za drogo chce...nie kupuj...tydzień temu kuzyn kupił 93r za 1800 zł....a jego brat 96r za 2000 zł

Gość ladaco TIR to nie jest nazwa
auta ćwoku... poczytaj sobie najpierw a podem daj głos

Mój sąsiad niedawno wymienił hamulce i parerzeczy więc nie jest tak źle, ale poprostu nie wiem, czy kupić czy poczekać aż trafi się coś innego.

Gość dsdsddsdsew
Maz Ci pomoze, dlaczego pytasz ludzi na necie ktorzy nie widzieli auta czy masz go kupic czy nie. Sa strony z testami, poczytaj sobie o tym modelu, bedziesz miala opisane typowe usterki itp. Ja mam naprawde duze auto, ponad 5 m i jezdze w nim sam, woze tylko powietrze a mam problemy z miejscem parkingowym bo wszedzie wystaje. Zastanow sobie do czego auto Ci jest potrzebne i twedy wybierz model.

bez wspomagania lekko nie jest. Tez szukam auta, za cholere nie moge niczego sensownego znaleźć. Może jestem zbyt wymagająca.

Gość z tego roku to wiadomo
ze bez wspomagania... w takim starym tryplu to nic nie ma... ale na nauke jazdy dobry, tylko troche drogo bierze stary

Pytam bo czytałam dużo o tym samochodziku, jechałam nim i sama nie wiem. Zresztą w rodzinie namawiają mnie żebym kupiła.Zresztą to dobry znajomy. Wiem że nie wciska mi złomu.ostatnio wyminił pare rzeczy, np. hamulce.

Gość akurat ze bez wspomagania
to pal licho (nigdy nie mialam samochodu ze wspomaganiem ;) ) ale ford?? w dodatku taki stary? Juz chyba bym poloneza za 500zl wolala kupic :D Strasznie drogo 3000 za to co piszesz ;)