Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelotka

gumka przedłużająca stosunek

Polecane posty

Tak gumka zawiera w sobie benzokainę - środek znieczulający. Facet mniej czuje i dzięki temu dłużej dochodzi.

Gość sdaasdas
po takiej gumce nie jest wam ciezko utrzymac go w gotowosci. moj jakis taki miekki sie robi

Gość a u nas wogole nie dzialala ..

Żeby zmniejszyć wrażliwość penisa i wydłużyć czas stosunku producenci prezerwatym stosują związek chemiczny Lidocainum hydrochloridum. Gumki które nakłada się na penis mają za zadanie zatrzymania krwi w penisie by nie sflaczał oraz by nie był zbyt wrażliwy na pocieranie a tym samym by stosunek mógł trwać dłużej. Nietsety częste stosowanie takich gumek może być niebezpieczne dla penisa.

Gość weffwf
Uzywam tylko gdy jestem bardzo napalony i szybko bym skonczyl w takim wypadku seks trwa tak do 30 min i dochodze , ale przez jakies 3-4 h nie ma mowy zebym mogl bo nie chce sie obudzic , jezeli nie jestem napalony az tak bardzo to nawet po 2 h nie dojde a im dluzej tym gorzej , wsumie czuje sie jak u dentysty :) dziwne uczucie ...

Gość gumka jest ok
przynajmniej dla mnie - kobiety :p a facet podobno coś odczuwa - a przynajmniej mój tak mówi - tyle, że zajmuje mu to więcej czasu

właśnie, bo mój podobno nic nie czuł! a później gdy chciałam doprowadzić go ustami, po zdjęciu gumki, to mogłabym tak dzień i noc... i nic! nie polecam.