Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia klusia

sama juz nie wiem

Polecane posty

Gość mamusia klusia

Który plan lepszy:) Wiem , ze nic nie mozna zaplanowac, ale chociaz troszkę:) Córka ma 6 miesiecy,karmie piersią ( dodam, ze karmienie na żądanie nie wchodzi w grę, bo ona noie płacze jak jest głodna ), więc karmilam tak na oko no i bylo tak - 9.00 - mleko, 12.00 - obiadek, 15.00 - mleko, 17.30 - kaszka mleczna z owocami, 19.30 - mleko z 2 piersi, ok. 23.00 karmienie przez sen i budzila się ok. 4.00 na mleko, pobudka ok. 7.30. Ale stwierdzialm, ze ona w sumie nie jest głodna a ja ją karmię, obiad zjadala bez chęci bo chyba jeszcze nie zglodniala i zmienilam na tak - 8.00 - mleko, 10.00 - przecier owocowy 1/2 sloiczka, 12.00 obiad, 15.30 - mleko, 17.30 - przecier owocowy19.30 - mleko z 2 piersi i ok. 23.00 karmienie przez sen. Ile powinno byc posilkow mlecznych itp... pmozcie!!!

Gość mamusia klusia
podnosze

Gość ale ja nie rozumiem
mówisz, że nie głodna, a dokładasz o jeden posiłek więcej przed obiadem, jak dla mnie to za wcześnie ten obiad i w ogóle co 2 godziny to raczej za często ją karmisz, dziecko to nie automat do jedzenia

Gość mamusia klusia
ale owocem sie nie najada... no i zmienilam z co 3h na co 4h

Gość mamusia klusia

Gość mamusia klusia
mleko jadla o 8.00, o 12.00 obiadek, a teraz tak plakala i dorwala sie do cycka... nic juz nie wiem...

Gość kto p0omozeeeee

Gość podnoszeeee