Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coccooo

Prośba o pomoc-bardzo krótki cykl

Polecane posty

Gość coccooo

Witajcie dziewczynki - mam pytanie, może któraś też tak miała : Mam 30 lat, dotychczas idealne cykle co 28 dni, ostatni okres 7 sierpnia i przedwczoraj...znowu! Pierwszy raz w moim życiu cykl trwał 16 dni ! Najpierw myślałam , że to jakieś inne krwawienie, ale nie, to ewidentnie normalna miesiączka. Nie biorą żadnych tabletek, anty też nie, do ginekologa mam dopiero na czwartek wizytę...ale od 5 dni biorę ArthroStop Plus na stawy, a kiedyś gdzieś słyszalam , że tabletki na stawy mogą wywołać poronienie, nie byłam na bank w ciąży, ale zastanawiam się czy te tabletki nie wywołały okresu ??? Macie jakieś pomysły, doradzcie coś...

Gość coccooo
Odezwijcie się kobietki !

hej No niestety nie umiem Ci pomoc gdyż nigdy tak nie mialam. Pomyśl - nie zmienilas ostatnio klimatu - jakas wakacyjna wycieczka czy coś w tym stylu?? Albo nie wiem dużo stresu czy mialas ostatnio. wiem ze tego rodzaju przyczyny wywolują zaburzenia hormonalne w organizmie. Wiec zastanow sie czy nie wystąpilo u Ciebie coś takiego co mogloby w jakis sposob zaburzyć Twoj uklad hormonalny. Nie martw sie czwartek już niedlugo wiec lekarz Ci wszystko wytlumaczy. Badż dobrej mysli.

Gość coccooo
Dzięki Justynka, no właśnie zobaczę co powie lekarz...nic innego mi nie pozostaje

dokładnie tutaj na forum możemy tylko gdybac i niepotrzebnie Cie straszyc. Najlepiej to poczekac na opinię specjalisty i sie nie denerwowac :)