Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaa

co o tym myślicie dziewczyny

Polecane posty

Gość lilkaaaaaa

Potrzebuje rady, bardzo bo czuje sie zagubiona Jestem od 10 mies z facetem, on ma 37 ja 30 lat, ma 4 letniego syna z poprzedniego zwiazku, jest AA...wiec jak widac n

Gość ilkaaaaa
Potrzebuje rady, bardzo bo czuje sie zagubiona Jestem od 10 mies z facetem, on ma 37 ja 30 lat, ma 4 letniego syna z poprzedniego zwiazku, jest AA...wiec jak widac nie jest to latwy zwiazek Ranią mnie jego słowa, nie wiem co on chce tak naprawde uzyskac swoimi zachowaniami, mowilam mu o tym, ze kiedy idzie ze mna i odwraca sie (nie po prosstu patrzy, tylko trzyma mnie za reke i sie oglada..) za kobietami, to zle sie czuje...nie pomaga....ktoregos wieczoru wychodzil od syna ok 22, wkurzylo mnie to, ze tam siedzi tak dlugo, wiec powiedzial mi :"kochanie na chwile obecna jestes jedyna kobieta w moim zyciu" - nie wiedzialam co odpowiedziec na taka deklaracje, wcielo mnie po prostu...generalnie mowi mi ze mnie kocha, ze ladnie wygladam, naprawia w mieszkaniu jak mi sie cos popsuje, ale ciagle czuje sie niepewnie w tym zwiazku, czasem sie gubie czy to tylko we mnie tkwi ta niepewnosc, czy on po prostu jakos podswiadomie lubi mnie wytracac z rownowagi? sama nie wiem

Gość lilkaaaa
czytam monologi panow, ktorzy twierdza ze to natur