Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_87

Własnie się dowiedzialalam że mój chłopak jest BI

Polecane posty

Gość zalamana_87

I straciłam do niego szacunek, po prostu nie potrafię sobie wyobrazić że pociągają go mężczyźni :o. A tym bardziej, że kiedyś z jakimś spał :o Obawiam sie że t koniec naszego związku :o :o. Ale on twierdzi, że mnie kocha i nigdy nie spojrzy już na żadną laskę ani żadnego faceta, że żaden go nie interesuje. nie wiem co robić, planowaliśmy wspólną przyszłość, były nawet zaręczyny a teraz co :o cieżko mi :o

Gość zalamana_87
pozatym brał temu chłopakowi do buzi i miał siuta w odbycie jestem załamana :-O

Gość I po co tyle hałasu
Nie idziesz z duchem czasu. Powinnaś być z niego dumna! Teraz rządzą przecież genetycznie puknięci

Gość zalamana_87
Nie, najpierw chodzily takie plotki na mieście ale nie wierzyłam :( Potem spytałam się jego i nie zaprzeczył, ale powiedział, że mnie kocha , że odkąd mnie poznał nikt inny się nie liczy i że nie chciał psuć tego co pomiędzy nami a tak by się stało, jakby się przyznał, że miał kiedyś przygody z facetami :( jestem zalamana :( i ciagle go kocham :(

wspolczucia!straszne uczucie...ale pomysl tak,ze jestescie juz dlugo razem i juz ci sie odwiaczyl,wiec chce byc z toba...ot,zdarzylo mu sie...jedni chodza na prostytutki,inni sprawdzaja jak to jest z mezczyzna.

Nie zasługujesz na niego w takim razie. Jesteś ograniczona jak większość społeczeństwa.

Gość Kloppss
Delight92 ... Ty oczywiście jesteś światowa,hehe Jak powie, że psa posuwa to też będzie cool, co nie?

Gość zalamana_87
"Delight92 Nie zasługujesz na niego w takim razie. Jesteś ograniczona jak większość społeczeństwa. " - ale ja nie jestem homofobem, nie mam nic przeciwko mniejszościom seksualnym mam nawet przyjaciela geja, ale po prostu nie wyobrażam sobie, że MÓJ FACET mógł robić to z innym facetem :o. Ze w towarzystwie może czuć pożadanie do innego :o Po prostu nie potrafię, teraz nie umiem nawet pozwolić mu sie dotknąć :o Tak jakby przestał być dla mnie męzczyzną :o Nie mówiac już o tym że stracilam do niego zaufanie :(

Gość Edzio Fredzio
Jak ja się cieszę, że żyję w tym "zacofanym" kraju!!! Przynajmniej wiem, czego mogę się spodziewać od partnerki.

Gość Prosto z mostu ot tak
Nie martw się, kopnij go w dupę. Oczywiście wszystkie wyzowlone cudaki będą wieszać psy na Tobie, ale to jest TWOJE ŻYCIE, a nie eksperyment nieudanych genetycznie, ale za to bardzo krzykliwych kilku procent społeczeństwa!

Gość ale cie zażył
mysle ze i tak bedzie skakal w bok jak wiekszosc facetow tylko ten zanuzy sie w meskich posladkach

Gość zalamana_87
:o brzydzę się że z nim spałam :o