Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrinka88

SŁABOŚĆ DO CZARNOSKÓRYCH MĘŻCZYZN

Polecane posty

Gość agata_cubata
no tak z polaczkami to sie idzie na ilosc a nie na jakosc he he he Zeby takim polaczkiem zaspokoic kobiete to trzeba z polowa miasta sie puscic a z takim mhhhhhwielkim Jonnym to wystarczy raz a dobrze:) potem podczas seksu ze swoja kobieta myslisz tylko o tym mam to nieszczescie ze u nas na uczelni studiuje japonka i widze ze nie tylko ja tak mysle to to biedulek dopiero.....

Gość do agata cubata
zabi kruk na pomaranczowo a mi Azjatka oferowala sex i niestety nie zrobilem tego a byla sliczna a ty agatka chyba masz jakies problemy ze soba, strasznie najezdzasz na Polakow - ja jak i wielu moich rodakow nie jestem zapity i nie mam brzucha, zobacz jakie brzuchy maja niektorzy Angole pewnie normalne jak ona mówi"polaczki" mają daleko w d... taką prymitywną puszczalską a interesują się same zapite brzuchate żłopy myśle se ,że to prowokacja bo aż ciężko uwierzyć ,że ktoś naprawde jest taki głupi ,że takie rzeczy wypisuje co???

hahahahah:D dziewczyno widac ze jesteś niezle zakompleksiona:D idż sie schowajj a nie widac ze polaczki nie chcą ciebie dymac tylko murzyni którzy smierdzą

>> myśle se ,że to prowokacja bo aż ciężko uwierzyć ,że ktoś naprawde jest taki głupi To akurat jest prowokacja, ale jest całe mnóstwo kobiet, dla których sex z małpą jest dowartościowaniem :o

Ludzie toż to provokacja !!! Dajecie się nabierać na jakąś tanią provo, dziwię się wam :-o Zlejcie ją to sobie pójdzie :-) Choć zakładam, że topik założył jakiś zapryszczony gimnazjalista, który patrząc na to jak go atakujecie szarpie swoją bagietę :classic_cool:🖐️

Dziewczyny. Kazda jest inna i kazda ma inne upodobania. Mieszkam w Anglii i zauwazylam. ze jest troche Polek, ktore wiaza sie z mezczyznami o innej barwie skory. W Polsce nie jest to zbyt popularne, poniewaz mamy zbyt rasistowskie poglady. Natomiast tutaj to nikogo nie razi. Ja tam uwazam, ze oni... No coz nie bede klamac.. Brzydko pachna, Wystarczylo ze raz weszlam do murzynskiej kafejki internetowej. Ja mam faceta Polaka i na jego osprzet wogole nie narzekam. Jest wprost idealny. Uwazam wrecz, ze wiekszy bylby niebezpieczny. Pozdrawiam

Gość ja myśle prowokancja
z bagietą nie przesadzaj koleś ;p

Gość agata_cubata
Skoro nawet biali nie chcą cie dymać i musisz małpom sie oddawać, to musi być z ciebie niezły paszczak przeciez napisalam ze male siurki tez biore ale na ilosc bo jakosci w tym zadnej. Jak ci kiedys cos jeszcze w tych wielkich zapewne brudnych gaciach urosnie to moze jakas urodziwa dama powie ci ze jestes niezly a taraz to ty nawet w gebie nie jestes wyszczekany he he he ehe he he

małe siurki też bierzesz ? znaczy jesteś puszczalska !!!! Normalna kobieta ma jednego partnera i z nim sypia, no ale jeśli Ty zmieniasz partnerów jak rękawiczki to sory :-o Zal mi Ciebie kretynko, choc i tak wiem, ze to provo:-p

Gość agata_cubata
jestem ciulem bez matury

Gość a ja zgadzam sie calkowicie z
agatka i widac jak sie faceci po gaciach rozejrzeli i odrazu bluzgi leca:} Ja tez uwazam ze polacy to kiepski narod jako mezczyzni. Latynosi i bulgarzy to sa miodzio. faceci troche dystansu do siebie.

Gość widzisz kruk
ona mysli, ze walac teksty o duzych brzuchac i malych fiutach kogos rusza, tak jak ja ruszyloby wrzucanie jej o grubych udach, brzuchu, cellulicie i malych cyckach problem w tym, ze ona nie zdaje sobie sprawy, ze nie wszyscy maja takie kompleksy jak ona i wszystko sprowadza do poziomu kompleksow wlasnie :D

Gość agata_cubata
jestem jestem nie wyżyta puszczalska macie racie cały czas mnie pizda swędzi dobra ide konia wybróbować do wujka gienka do stajni on ma nawet buchaja może mi zrobi dobrze w końću

Gość do a ja sie zgadzam
po tobie od razu widac ze przespalas sie z bulgarem jakims, a o latynosie to sobie snisz :D

Gość agata_cubata
małe siurki też bierzesz ? znaczy jesteś puszczalska !!!! Normalna kobieta ma jednego partnera i z nim sypia, no ale jeśli Ty zmieniasz partnerów jak rękawiczki to sory Zal mi Ciebie kretynko, choc i tak wiem, ze to provo a normalny facet tez ma jedna partnereke czy jak? Bo jesli tak to ciezko spotkac normalnego faceta a widac same meskie dziwki widac:) No coz kobiety nie sa teraz puszczalskie tylko wyzwolone zacofancu:P

Gość pewnie masz racje
widzisz kruk ona mysli, ze walac teksty o duzych brzuchac i malych fiutach kogos rusza, tak jak ja ruszyloby wrzucanie jej o grubych udach, brzuchu, cellulicie i malych cyckach problem w tym, ze ona nie zdaje sobie sprawy, ze nie wszyscy maja takie kompleksy jak ona i wszystko sprowadza do poziomu kompleksow wlasnie może to odżyła smutna pusia co zawsze zjedzie pustaki i tipsiary albo pryszczaty zboczony gimnazjalista co se tera czepie albo jakaś cnotka niewydymka z oazy czy kółka różańcowego co se marzy że ją tam bambo posuwa

Gość anita1979
:-O O, temat dziś dla mnie bardzo aktualny! Miałam w nocy sen, że urodziłam chłopca Mulatka. Był ładny i dziwnie duuużo większy niż inne niemowlaki:-O Spłakałam się w tym śnie chyba po wszystkie czasy, bo nie rozumiałam "dlaczego?" i bardzo nie chciałam takiego dziecka. Nie uprawiałam sexu z czarnoskórym, a podano mi do łózka ciemnego synka:-O Mąż i cała rodzina byli w szoku, kiedy je zobaczyli i patrzyli na mnie podejrzliwie:-O A ja zanosząc się płaczem, nie umiałam ich przekonać, że to jakas wielka pomyłka:-O Głupi sen, nie?:-O Umęczył mnie ogromnie! Ciekawe, co oznacza...:-O

Gość agata_cubata
nie wiem o co tyle halo skoro wyrazilam swoja opinie nie wiem jak to sie ma do moich kompleksow i co ma piernik do wiatraka ale jak cie widza tak cie pisza wiec napisalam co widze i co sprawdzilam hi hi hi i co wyszlo? miernota i male wacki hi hi hi

Gość raczej wyszlo
ze na ciebie leci brzuchaty z malym wackiem albo murzyn, ale spoko

Gość agata_cubata
Głupi sen, nie? Umęczył mnie ogromnie! Ciekawe, co oznacza... anitka widac tesknote za czarna dzida, to sa wlasnie senne fantazje wiec panowie widzicie sami o czym polki snia po nocach...:)

Gość agata_cubata
raczej wyszlo ze na ciebie leci brzuchaty z malym wackiem albo murzyn, ale spoko no z pustego to i salomon nie na leje :P u nas w kraju mezczyzni to towar deficytowi ale za to mamy pelno burakow, wisniakow brudasow oprocz tego kroluja zonaci zboczency co to slinia sie na wszystko, male wacki, wielkie brzychy, zapite mordy, i magiczny zestaw wszystkich tych cech siedzacy dodatkowo na damskim forum:P

Gość do agata cubata
nie wiem o co tyle halo skoro wyrazilam swoja opinie nie wiem jak to sie ma do moich kompleksow i co ma piernik do wiatraka ale jak cie widza tak cie pisza wiec napisalam co widze i co sprawdzilam hi hi hi i co wyszlo? miernota i male wacki hi hi hi napewno jesteś zakompleksioną kretynką pewnie do tego bezrobotną albo dzieckiem na wakacjach teraz są takie czasy ,że mało kto dostaje wolne bo chce ok są osoby co studiują niektórzy siedzą w domach na wakacjach ale większość wyjeżdża żeby na te studia zarobić (nie jesteś pewnie w grupie studentek ani ciężko zapracowanych) teraz sie nawet kobitki w urzędach sprawdza i blokuje im strony inne niż związane z zawodem albo pracowniczych stron wątpie ,że mało kto jak ma wolne(niestety jak ja) połasi sie i zobaczy sobie co na kafe piszczy i kształtuje sobie zdanie o innych pytanie ? jak tam cellulit obwisłe cycki i zbędne kilogramy albo niezbyt piękna twarz co???

Gość raczej wyszlo
tak sobie tlumacz:D

Gość pozdr papapapapa
nie ma co podbijać prowokacji chorej dzieczynki

Gość la donna
Zadna porzadna Brytyjka Francuzka, Wloszka nie zwiaze sie z murzynem, chyba ze jest z nizin spolecznych, za to Polka tak! Widzisz czarnego z biala kobieta? Mozesz dac glowe, ze to Polka i jej nie stracisz, masakra:O

Gość agata_cubata
jak tam cellulit obwisłe cycki i zbędne kilogramy albo niezbyt piękna twarz co??? a no swietnie dziekuje:) polaczkom nie przeszkadzaja takie drobiazgi wiec nie ma obaw. z tymi malymi siurkami to i tak dziekuja bogu ze jakas dama zechciala rozlozyc nozki:) Co innego juz z hiszpanami czy mulatami tam to sie jednak trzeba postarac...

Gość anita1979
agata- nie marzę o Murzynach. Nigdy nie byli w kręgu moich zainteresowań. Dzieci Mulatki są ładne, ale nie wyobrażam sobie (i nawet nie chcę) sexu z czarnoskórym, a już na pewno żadnego mniej lub bardziej poważnego związku. :-O Mam znajome, które spotykają się z Czarnymi (ba, nawet 2 z nich są już żonami Nigeryjczyków) A co do snu, to naprawdę mnie przeraził dość mocno:-O

Gość przeciez wiadomo ze palki
tych czarnych wam tylko w glowie, nie oni :(