Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 5elementów

diadnostyka

Polecane posty

Gość 5elementów

Badałam się introspectem i miałam pecha, gdyż nie dość ze potwierdził moje diagnozy z medycyny akademickiej , to jeszcze dowiedziałam się ,że niektóre dolegliwości, które zbagatelizowano okazały się jednak poważne. Z wyprzedzeniem nawet wiedziałam, że mam jakieś zmiany w korzeniach zędów, a za 3 tyg skończyło się antybiotykoterapią ,gdyż rtg wykazało zmiany zapalne. Metdoy akademickie polecane przez lekarzy też często nie są trafne i nie zdiagnozują czowieka, dlatego umiaramy w cierpieniach na oddziałach onkologicznych płacąc za swoją śmerć ostatnie pieniądze. Nie dceniamy dagnostyki i profilaktyki , nie mamy pieniędzy, stać nas na płacenia za swoje cierpieni.Taką maja Polacy świadomość. Tak jak wielu moich znajomych nie stać na zabezpieczenie sobie przyszłości , ale stać ich na piwo , papierosy i bogacenie często bez sensu supermarketów. Na emeryturze będziemy stać pod CARITASEM i ścigać sę ze szczurami w biegu do śmietników. Jesteśy jednak daleko w tyle. Znam ten problem, sama jestem medykiem, ale z otwartą głową i śmieszy mnie często, a wręcz irytuje bezmyślność matek niszczących swoje dzieci antybitykami, bez celu , mając do dyspozycji tyle metod, które nie rujnują zdrowia, ale dają znacznie trwalsze, pozytywne efekty. Że pediatra po najmniejszej lini oporu szafuje lekami, to nie jego dziecko, Lobby lekarskie i farmaceutczne wszystko będzie krytykować co zmiesza ich dochody. Z akupunktury też się wśmiewano gdy studiowałam jeszcze na akademii medycznej, ale ja doszłam do zdrowia NIE dzięki swojej medycynie akademickej , ale dzięki metodom , których sukcesywnie się uczyłam i stosowałam je komleksowo. Mam 47 lat, a w wieku 25ciu połykałam kartony leków chciano mi wyciąć migdałki, a bóle jakie cierpiałam nie pozwoliły mi normalnie funkcjonować.Dzięki stosowanym przeze mnie metodom moje dzieci też ochraniałam często przed lekami , przed zgubną antybiotykoterapią Lekarzom powinno się płacić za to , że pacjent jest zdrowy, a nie za leczenie, za kolejne wizyty po 5 mint.Trzeba w tym czasie zrealizować nie 1 , ale 2 kontrakty i jeszcze odpocząć. Pacjet ma pczucie, że go leczymy, sęk w tym, że często pobieżnie i to objawowo, a gdze przyczyna. Przyczyna tego leży w naszej nieświadomości. Jak mi ktoś mówi, że musi brać leki do końca życia, to często nie ma świadomości, że to nie jest prawdą. To dozgonne leczenie w konsekwencji jest droższe i nie dociera do naszego wnętrza i do istoty problemu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować