Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinkaaa

Solarium !!

Polecane posty

mam urlop i chciałabym byc opalona a nigdzie niestety nie wyjezdzamm.... postanowiłam sobie wykupic karnet na solarium.. tylko własnie na ile mam isc.. i co jaki czas..... myslalam zeby co trzy dni na 15min.. chcialabym na prawde sie opalic chociaz raz w zyciu na taki braz ładny.. nie jestem blada.. nie przesadzam nigdy z solarium ale chcialabym raz w zyciu isc pozniej do pracy opalona:)

Gość zacznij od 8min
po dwóch dniach zobacz jak zachowuje się skóra(poparzenia zaczerwienienia itp). Będzie ok to idz na 10min zwiększaj min co wizytę 2 aż dojdziesz do 15. 15 to max, potem opalasz sie tylko po 15min. obserwując skórę!! jak chcesz na brąz to koniecznie kremy brązujące!

Gość chodz po 10 min
po 15 minutach bedziesz wygladac jak pomaranczowa krolowa

Gość zacznij od 8min
aż efekt opalenizny będzie ci się podobał :) potem tylko podtrzymujesz ją

Gość nancyoohooh
nie przesadź z solarą, bo to rakotwórcze ;>

Gość A tipsy
A tipsy gdzie sobie robisz? No i założę sę, że nosisz różowy dres

wiecie co.. niektorzy z was na prawde nie mysla... oceniaja ludzi nie znajac ich.. powiedzialam ze nigdzie nie wyjezdzam nie uzywam duzo solarium prawie w ogole a jak pojde to raz na dwa miesiace!! a teraz chcialam sie na prawde opalic... i nie nosze rozowych dresow ani tipsow!

Gość zacznij od 8min
daj spokój tutaj to standard ;)

Gość zacznij od 8min
ano widzisz :) słuchaj rad i opalaj sie :) pamiętaj brązowa opalenizna to praca na miesiąc. Pamiętaj o kremach!

Gość Dziwocz
A mnie dziwi, że są ludzie, którzy na własne życzenie załatwiają sobie czerniaka skóry...

Gość tajk jak juz bylo
zaczynaj ok kilku minut, nawet od 5 (ja jak poszlam pierwszy raz na 8 to czerwona jak rak bylam) pozniej podtrzymuj. solarium to nic zlego, oczywiscie z umiarem, kazdy lekarz to powie. dobrze chodzic w zime, wygrzac kosci.

a zreszta jakbym calymi dniami siedziala na sloncu to juz nic zlego by nie bylo prawda? nio jasne ze z umiarem.. chce tylko po prostu złapac ladna opalenizne :):):) skoro nigdzie nie wyjezdzam :)

Gość Violllllllllllllllllllllllllla
opalenizna z solarium wyglada paskudnie. opalaj sie w jakims ogrudku,dzialce czy nad rzeka.

owszem opalenizna z solarium okropnie wyglada jak jest przesadzona :) i jak dziewczyna chodzi non stop ! ale tak od czasu do czasu zlapac ladna opalenizne to na prawde ladnie wyglada:)