Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eferretet

Zyje marzeniami ...

Polecane posty

Gość eferretet

Zapominajac o realnym swiecie...

Gość tiriririri
ja mam tak samo! codziennie mówie soebie - dosc z pieknymi nagraniami, filmami , ale nie moge przestac;p

Gość a co w tym złego
?

Gość tiriririri
wydaje mi sie ze przynajmniej dla mnie to jest złe, gdyz zamykam sie na prawdziwy swiat. Czasem kiedy ktos do mnie cos mówi przestaje sie skupiac na jego słowach i mysle kompletnie o czyms innym. czesto jestem niezorganizowana bo siedze godzinami i rozmyslam.

Gość hej ja także
często marze niektórzy mowia ze nie wolno dlugo myslec i zamykac sie w sobie ale to mi pomaga i wierze ze sie spelniaja marzenia.Czlowiek czuje sie szczesliwszy i widzi cel w zyciu, wiadomo ze ja sie marzy to to jest cos wspanialego moze czasem nie realnego ale cze4sto sie spelnia bo jak czlowiek czegos bardzo pragnie to osiagnie swoj cel:):)

Gość marzenia to jest to
Mam podobnie, może nie to, że nie słucham ludzi, uważam wręcz, że jestem bardzo dobrą słuchaczką. Ale mi się po prostu czasem robi nie dobrze od tego, co ludzie mówią, jak żyją, wszystko takie przyziemne, dom, praca, dom, a rozrywka, to zakupy...

Gość marzenia ponad wszystko
Ja się staram, małymi kroczkami, ale do przodu, od września kolejny krok w tym kierunku robię :)

Gość marzenia ponad wszystko
Ja po prostu nie potrafię tak żyć, jak żyje jakieś 90 proc. ludzi jakieś jałowe rozmówki o tym na co jest promocja w sklepie ;), o tym co sąsiadka powiedziała ;)

Gość tiriririri
kurcze moje marzenia jednak chyba sie nie spełaniaja;p a jesli dzieje sie cos na poczatku tak jak w moich marzeniachto cala reszte sobie idealizuje i znów wyobrazam, jednak rzeczywistosc czasem nagle mna potrzasa;p

Gość mały motywator ale nie ja
podnosze