Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość word word word word word

word wazne !!!!!

Polecane posty

Mam duzy problem, dokumenty z prawka mam w jednym osrodku word, bylam dzis sie tam zapisywac na 2 termin egzaminu praktycznego, termin dopiero 2polowa listopada!!!! tylko ze akurat wtedy wyjezdzam na 3 tyg zagranice, a jeszcze nie zapisuja na grudzien(zreszta bylo by to bez sensu tyle czekac) wiec poprosilam pania zeby oddala mi te dokumenty, pani powiedziala, ze jedynie moga przeslac je do innego osrodka, ale nie wiedzialam do ktorego wiec narazie je tam zostawilam, teraz mam pytania, jezeli znajde gdzies wczesniejszy termin a tam nie bedzie moich dokumentow to zostawia mi tam ten tenrmim?? poczekaja az dokumenty zostana przeslane?? to jest bezsensu ze nie chca mi ich dac do reki, przeciez one sa moje, wiec co niby mialabym z nimi zrobic?? nie wiem co mam zrobic, a chcialabym miec szanse zdawac przed wyjazdem prosze o szybka, i powazna odpowiedz co teraz?? ja sie calkowicie nie znam na tych przepisach i w ogole,

dodatkowo kiedy kategorycznie zarządałam zwrotu dokumentów (stała duża kolejka za mną) pani ostentacyjnie je pogryzła mówiąc "przecież ci ich nie zjemy!" co robić?

?????

dziekuje za wasze odpowiedzi, naprawde byly bardzo pomoce ;/ jest jakis przepis o tym ze nie moga mi dac tych dokumentow?? znalazlam wolny termin w innej miejscowosci o jeden miesiac !!!!! ale pani powiedziala ze dokumenty dotra za 2 tyg termin i tak sie zmieni na listopad, czyli to bezsensu calkowice, gdybym sama zawiozla dokumenty nie czekali by 2 tyg i nie placili by za poczte, niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi z tymi dokumentami, tak to tylko chyba moze byc tylko w Polsce,

Gość upuuuuuuuuuuuuup
uuup

aha,juz wiem jak to bylo..facet z osrodka,ktory i tak tam jezdzil na egzaminy z innymi kursantami zarezerwowal mi termin,wiec kolejny problem tez z glowy