Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robetka22

spadająca beta HCG

Polecane posty

Gość gość
Mi hcg spadało i miałam niewielkie plamienie.Lekarz stwierdził iż to jest poronienie i miałam wywiad z anestezjolog w sprawie czyszczenia.Na które się nie zgodzilam ponieważ przy pierwszej ciąży miałam silny krwotok (poronilam)tu tylko lekkie plamienie.Wyszłam ze szpitala na własne życzenie.7 miesięcy później urodził się mój syn.Czyli wychodzi na to że usunęli by mi zdrowe dziecko.Moja rada nie zgadzajcie się kobiety zbyt wcześnie na zabieg czyszczenia macicy.

Gość Malwi186
Hej kochane .Ostatnia miesiaczka 9 kwietnia ale z usg wychodzi 6 tydzień i parę dni ...Pojawił się zarodek we wtorek i serce tętno 74 uderzeń na minute, kazano zróbic mi betę zrobiłam w ten czwartek i beta spadła :( z 3600 do 2840 :( tego samego dnia pojechałam na Sor i jeszcze zarodek żyl i biło serduszko ...Jestem załamana :( czy zawsze spadająca beta oznacza koniec ???

Gość gość
Malwi, trzymam kciuki za Ciebie! Sama tez mialam ostatnia @ 9 kwietnia i w ostatni pon mi usg wykazalo 6 tydz i 4 dni. Serduszko bilo. Niestety bety nie robilam - ale mimo to umieram ze zmartwienia ze wzgledu na zbyt maly wiek na usg. Daj znac jak u ciebie sie wszystko rozwinie! Trzymam kciuki!