Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Enn1

zdrada w małżeństwie

Polecane posty

Trwa to już zaraz będzie 2 miesiąc. Jesteśmy 3 lata po ślubie, mamy wspaniałego synka. Któregoś dnia mój mąż powiedział, że mnie nie kocha i że nic do mnie nie czuje, kazałam mu się wyprowadzić.Wszystko się zmieniło od obozu letniego na który pojechał ze studiów. Teraz jest piekło na Ziemi, zerwał kontakt całkowicie, prosiłam go aby powrócił, że naprawimy wszystko, że sprawie aby był szczęśiwym człowiekiem, aby nasz synek miał obojga rodziców, nie, katygorycznie powiedział NIE. Przyszedł dzień którym się dowiedziałam, co jest powodem jego uporczywości, to dziewczyna która ma 22 lata, kochanka jego. Zadzwoniłam do jej Ojca i powiedziałam, że niech chroni swoje dziecko, bo to facet ma żone, dziecko i jest nie odpowiedzialny , 10 lat starszy od niej. Mąż straszy mnie rozwodem, mówi od jakiegoś czasu, że pozew już został złożony, dziecko widuje może 2 razy na tydzień i to jeszcze życzy sobie, że chce go zabierać do siebie (do miejsca gdzie nikt nie wie, gdzie mieszka i z kim). Boli mnie to strasznie bo KOCHAM tego człowieka, zaufałam mu bezgranicznie a On mnie zawiódł po całej linii. Piszcie co myślicie na ten temat, co powinnam zrobić z odwiedzinami do dziecka, czy kiedykolwiek mu minie ta głupawka, czy powinnam go przyjąć jak zacznie myśleć. Na ta chwilę, wyrzekł się rodziny, żony i dziecka.

i Ty chcesz zeby wrócił? dziecko bedzie szczesliwsze jesli Ty bedziesz w pełni szczesliwa. Znajdziesz sobie kogoś, ułozysz sobie zycie. Lepiej by maluch widywal sie ze szczesliwa mama i tata (chocby raz na 2 tyg) nioz gdyby mial codziennie widziec jak płaczesz albo jak sie kłócicie...

Gość 1234567......
powiem tak nic na siłę nie zrobisz jeśli Twój mąż podjął już decyzję o rozwodzie to raczej nie planuje powrotu na łono rodziny i owszem możesz mu to utrudniać itd....ale po co się poniżać i chcieć być z facetem który ma w dupie Ciebie i Wasze dziecko ? dziewczyno daj sobie z nim spokój zacznij myśleć o sobie i dziecku a jego wyrzuć ze swojego życia .....najgorsze co może być to przyjąć faceta z powrotem po czymś takim przecież będzie czuł się bezkarny i tak jak zdradzał będzie zdradzać dalej a Ciebie upokarzać ja osobiście nie przyjęłabym go z powrotem

Nie masz już męża, więc zachowaj przynajmniej honor:O On do Ciebie nie wróci, przynajmniej jak jest z tamtą, a Ty swoimi prośbami, telefonami, umizgami graniczysz pomiędzy śmiesznością, a żałosnością. Bardzo Ci współczuje i myślę, że najgorszą karą dla niego byłoby Twoje szczęście, brak zainteresowania nim i druga miłość:) Powodzenia!🌼

Gość full
Pewnie zakochał się w tamtej dziewczynie, a to znaczy, że nic nie możesz zrobić... Tym bardziej, ze powiedział Ci, że już nic do Ciebie nie czuje... Bez uczucia nie bedziecie szczęsliwi, ani Ty, ani On, ani wasz synek bo on tez wyczuje chłód między wami... A dla dobra dziecka uważam, ze powinnaś pozwolić mu zabierac synka tylko on powiennien poinformować Cię gdzie zabiera wasze dziecko!

Gość la donna
Ale o co ty chcesz walczyc? Facet powiedzial ci jasno, ze Cie nie kocha, takze wez sie w garsc i zacznij myslec racjonalnie. Zloz pozew o rozwod z jego winy, zdobadz dowod na to, ze ma kochanke i zasadz sprawe o alimenty. Idz do jakiegos prawnika, aby sie dowiedziec co i jak. Facet woli bzykac jakas gowniare zamiast byc z toba i dzieckiem, a ty chcesz sie upokarzac i blagac go o powrot?:O Wiem, ze ci ciezko, ale musisz sie ogarnac i dobrze zalatwic sprawe.

Gość olej chwasta przeciez on ma
cie gdzies

Gość chudy truteń
Tak, on kocha inną. Nie kręci, nie zwodzi Cię - on już wybrał.

Gość czego oczekujesz po
wszarzu,który ma cie w doopie :O :O Troche honoru i godnosci kobieto!!! Chryste !sama złożyłabym pozew o rozwód i ustaliłabym warunki widywania sie z dzieckiem w WIADOMYM dla ciebie miejscu!!! Rozbitego dzbana nie zlepisz i tyle .Nawet jesli wróci to myslisz ze wam sie uda? Przykro mi ale nie -najmniejszy bzdet a zaczniesz weszyc i podejrzewac i to bedzie wisiało nad wami do końca zycia! Zacznij nowy rozdział swego zycia i już a na siłe nie ma co zatrzymywac TAKIEGO faceta 🖐️ i powodzenia!!!