Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfwrfrw

Męzczyźni jesteście slabi !

Polecane posty

Gość dfwrfrw

Wasze umysły sa ograniczone cipkami. Od jednej cipki do jednej cipki. Całe szczęście, że my kobiety potrafimy widziec świat przez inny pryzmat.Kobiety sa wam potrzebne do jednego, traktujecie jest instrumentalnie. Całe swoje marne życie marzycie o tej jedynej ukochanej z duzymi balonami, satynową cera by było gdzie sie spuścić, kształtna pupa by było gdzie klepnąc, wcieciem w talii bo przeciez "wąska w pasie dobrze pcha sie" no wazne tez by "niewiele mówiła ale miała cos do powiedzenia" :o Tak właściwie to po chuj wy tu jesteście w ogóle? I skąd w was taka pewnośc siebie? Skąd przekonanie że jesteście arcylepsi od kobiet? Zadziwia mnie fakt,jak bardzo popęd seksualny potrafi zlansować mózg. Przypominacie szympansy z Animal Planet. :o :D

Gość Wór na ...
I tak jesteś tylko worem na spermę, cokolwiek nie powiesz :-)

Gość Help Me1
dlatego jestem lesbijka

Gość dfwrfrw
o to to to!! o tym własnie pisze, tacy właśnie jesteście a worem na sperme jestes ty mój drogi jednym wielkim chodzącym worem z ptasim móżdżkiem!

Gość Czyli....
A wsadzasz sobie ogóra, czy cukinię?

Gość True life
Ideał kobiety: niemowa ok. 1,5 m wzrostu (żeby nie musiała klękać) z dużymi jedynkami (do otwierania piwa)

Gość ale_ o so chodzi
?

Gość dfwrfrw
prosze bardzo jakie okazy na kobiecym forum! :o i co nie mam racji? wystarczy poczytac ich wypociny nic normalnego nie potrafia napisac powiedziec do kobiety poza "golisz cipe" "zrób mi loda" "wsadzasz ogora czy cukinie"? są momenty kiedy przemawiacie ludzkim głosem ale ogółem jesteście prości jak dzieci

Gość alibabbbba
O cukinii to było do LESBY!

Gość dfwrfrw
kobiety bywaja mężczyżni za to od urodzenia sa pasożytami

Gość wrwerwe
Widac tylko z takimi sie zadajesz a pozniej pieprzysz farmazony. Spadaj !!!!

Gość Help Me1
nie wieśniaku nie wkładam żadnej cukinii wystarczy mi moja kobieta i uwierz by osiągnąć orgazm nie muszę nic wkładać do pochwy... za to wy walicie wszystko co ma dziurę...

Gość Strzał w oko
Rozumiem, jedziecie na samym śluzie :-)

Gość Franek Gitara
Jak widzę np. Kazimierę, to rozumiem, czemu jest lesbą. Pewnie masz dużo wspólnego :-)

Gość dfwrfrw
Ja wam poprostu współczuje! wstajecie rano i juz myslicie czy żona, dziewczyna wam da z rana czy musicie iść zwalić konia do kibla, idziecie do pracy i juz rozglądacie sie za cyckami, cycki sekretarki, dupa pani woźnej. Gadka z kumplem o nowo wyhaczonej lasce w sieci z dużymi balonami, nowy filmik ewy sonnet etc.Wracacie do domu gdzie wasza żona dziewczyna spedziła dzien na ciekawej ksiażce, filmie, pracy, poznala kogoś itd. a wy dalej swoje "cześc kochanie i chaps ja za dupe" robi wam obiad bo porafii wy w tym czasie siedzicie na necie i sprawdzacie czy pokazało sie cos nowego od czasu wyjścia z pracy w zakładce "Seks" na onecie. Po obiadku telewizja, wiadomości a po wiadomościach jakiś film serial, albo o autach albo o laskach z duzymi cycami. Wieczór wiadomo żonka dziewczyna zapewne czyta książke lub zajmuje sie czyms ciekawym ale wy juz w pidżamie lezycie w łóżku i czekacie kiedy bedziecie mogli sobie ulżyć. Od rana abarot od nowa to samo!

Gość wrwerwe
Tak samo wartosciowych kobiet jest malo :) Same kretynki, ktore uwazaja sie za nie wiadomo kogo, a tak naprawde to wiesniary w stodole wychowane.

Gość Też mi odkrycie
Trudno, żebyśmy walili coś, co nie ma dziury, hehe

Gość Help Me1
nie byłam i nie będę żadnym futerałem... a penis to najbardziej ohydna część ciała jaką natura mogła stworzyć... to tego te włosy na nogach rękach pod pachami , zapach potu nie zarost na twarzy klacie ohyda.....

Gość No i już wiadomo
Aaaaa. rozumiem. Kompleks małych cycków. I nikt cię nie chce dotknąć kijem, co?

Gość dfwrfrw
Nie jestem specjalnie doswiadczona w relacjach damsko męskich ale nie musze być alfa i omegą by z obserwacji wywnioskowac brzydka prawde o was. Wszystkie kobiety to widzą ale nie wszystkie to brzydzi, mnie tak.

jesteś i nic tego nie zmieni :classic_cool: widzę ,że koleżanka nie ma włosów na łonie ,pod pachami , nie poci się i pewnie kupy też nie robi :D :D

Gość Śmieszne doprawdy
Lesbo, a tobie pomiędzy nogami to fiołki rosną, co?

Gość dfwrfrw
mam miseczke C i nie narzekam, piersi mam ładne, uprzedzam tez kolejne zarzuty o kompleksy, nie nie jestem gruba, trędowata, niska, zbyt wysoka, łysa, zawszawiona, nie jestem prostytutką, dziewicą ani żadną odmiana kosmity czy wodnikiem szuwarkiem zwyczajnie stwierdzam fakty, wyciagniete z obserwacji

Gość Help Me1
to tu Ci powiem że z Kazimierą nie mam nic wspólnego i mam powodzenie u facetów... ale boli was gdy to kobieta mówi nie i jedyne jak się umiecie bronić? nie staracie się powiedzieć nie nie masz racji bo faceci to..., robią to... są tacy ... nie bronicie siebie wy poniżacie nas ... nie patrzycie na swoje błędy , wady , jedyne co umiałeś powiedzieć to mnie urazić i dowalić że chyba jestem brzydka jak ona i się nie dziwisz że wole kobiety... pomimo tego że nie wiesz jak wyglądam...

Gość dfwrfrw
help me1 dokladnie zgadzam sie w 100%

" Ci na Kafe nie są głupi , po prostu wybrali prostszą drogę na życie " dobrze zjeść i ciasno zaru...chać.." " Oo lol że co? hahahha te prawiki z kafe?:] chyba wał z kołdry ciasno zaruchać...:X a co do bulwersa autorki to konkretnie co cie boli?

Gość Help Me1
co do fiołków depiluje się , używam antyperspirantu , faceci już nie czują takiej potrzeby dla niektórych kobiet wiem że jest to mało męskie i dla facetów pedalskie gdy się goli ale mi np to przeszkadza

Gość dobra radaaa
Help Me1 radze nie zadawac sie z drechami ulicznymi.