Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruziia

Jak mam mu zrobć dobrze ?

Polecane posty

Gość fruziia

Jestem z chłopakiem od pół roku ... On ma 16 lat , a ja niestety tylko 14 ;/ wiem że chłopcy w jego wieku oczekują czegoś od swoich dziewczyn ... On nigdy nie wspominał o 'tych sprawach' ale gdy się spotykamy i siadam mu na kolana , całuje po szyi, przygryzam mu uszko to .. staje mu . I wtedy on tak dziwnie na mnie patrzy... tak jakby czegoś oczekiwał . A tak do rzeczy to robiłam uprawialiśmy już seks oralny, 'bawiłam się' jego genitaliami, on często dotyka/całuje/liże moje piersi . Ale wydaje mi sie że on chce czegoś jeszcze .. Na razie nie chce uprawiać z nim seksu ... ale co mogę zrobić jeszcze żeby było mu dobrze ?

Gość DZIEWCZYNO ty masz dopiero 14
lat o czym ty mówisz o seksie ??? masz na to jeszcze czas dobrze ci radze ,zostań na etapie przytulania i całowania ,jestes jeszcze bardzo młoda -do czego chcesz sie tak spieszyc ?do prania pieluch do zmarnowania pieknego wieku dojrzewania?wiem co mówie wiele przeszłam ...Zajmij sie nauką ,zdobądz dobre wykształcenie a sex ...uprawiaj z tym ,który bedzie cie naprawde kochał i szanował-masz na to jeszcze czas...

Gość fruziia
Nie wyraznie napisałam że NIE CHCE UPRAWIAĆ z nim seksu ? On sam powiedział że tego nie chce, bo mnie kocha i nie chce mnie skrzywdzić ... Pytałam raczej jak sprawić mu przyjemność .. ale widocznie wszyscy tutaj uważają się za najmądrzejszych a mają 10 lat i dają buzi tylko mamie ;]

Gość facet 84
Po próbujcie różnych pozycji seksu oralnego.

Gość fruziia
Tzn ? czekam na konkretne odpowiedzi ..

Gość chcesz mu sprawic
przyjemnosc -to zajmij sie nauką a nie głupotami albo wez go na spacer ,do kina nad rzeke ,badz jego przyjaciółka a sex zostaw dorosłym

Gość fruziiaCo
wy wszyscy z tym seksem ? ! Pytam co mogłabym zrobić by było mu przyjemnie ... bez żadnego seksu !

Gość fruziia
Dziękuje bardzo ;/ ale akurat wiem co to jest seks orany ... robiłam z nim to raz . I stwierdziliśmy że poczekamy jeszcze jakieś 2/3 lata ..

Gość srrrrooom
Skoro nie chcesz uprawiać z nim seksu a chcesz dać mu przyjemność to nadal zostańcie przy seksie oralnym. Możecie to robić na różne pozycje takie jak w normalnym seksie, albo 69 - bardzo polecam :D

Gość no to o jaka przyjemnosc
ci chodzi ???????jezeli mówisz ze ma byc nie zwiazana z sexem?

Gość fruziia
nie powiedziałam że ma być nie związane z seksem .. tylko że nie chce z nim uprawiać seksu . Bo wszyscy na tym forum są jacyś zniewiesciali i wmawiają mi ze chce sexu

tak jak ktoś wczesnije napisał - chodźcie na spacery, kradnijcie razem słoneczniki, słuchajcie zbuntowanych piosenek, leżcie razem na asfalcie, oglądajcie filmy, ugotuj mu coś ;-)

Gość tak popieram
zdecydowanie cindrella.14 lat -dzieci o czym wy piszecie ,gdzie wasi rodzice?

Gość fruziia
Nie umiem gotować ;/ od tego to on ma mame ;/

Gość miałam koleżankę co
zaczęła chyba jak miała 11 czy 12 lat jak tylko zaczęła miesiączkować i poczuła się kobietą, nigdy nie zapomnę jak nam biednym niedoświadczonym kózkom tłumaczyła jak sie wylicza kalendarzyk małżeński bo chciała zaszpanować. Jedna z koleżankę chciała jej dorównać i w swoje 14 urodziny urodziła dziecko. Jakbym nie miała tego w klasie to bym myślała że takie coś się nie zdarza