Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzasta12345

ankieta do pracy mgr prosze o pomoc

Polecane posty

musze ulozyc pytania a nie mam pomyslu mozecie pomoc! chce zrobic badania an temat motywacji podjecia udzialu w zajeciach uniwersytetu 3 wieku i terapii zajeciowej w domu starcow oraz ilosci przeznaczonego czasu an to! oraz co im daje udzial w takich zajeciach aktywizujacych! gory dziekuje a przykladowe pytania! jestescie kochani ze pomagacie!

Gość sorru ale to ma byc twoja
praca mgr .. z jakiej racji my mamy wymyslac za ciebie? :o

Gość buba sruba
my Ci wymyslimy pytania, ktos pomoze napisac prace a Ty bedziesz wielka pania mgr :o Porazka, w koncu nie kazdy musi miec dyplom :P

Gość a co studiujesz

ja juz mam cala prace napisana tylko ankiety do badan brak ale oki sama wymysle dziekuje za pomoc i checi! pozdrawiam!

Gość na jakim kierunku takie
dziadostwo jest?

Gość żmij-ka
Dzasta jak mozesz mieć cała prace napisaną tylko pytań do ankiety nie masz?? przeciez to z teoretycznej częsci i tematu wynika co chcesz zbadać! a biorac pod uwage pytania z narzędzia badawczego tudzież ankiety musisz opracować metodologię oraz późniejsze opracowanie badań i wnioski koncowe oraz zakonczenie! przede wszystkim usiądź i pomyśl na jakie pytania szukasz odpowiedzi piszac tą pracę, co chcesz uzyskać, osiagnąć i jaki jest cel tejże pracy! a wtedy jak okreslisz cel to pytania same powinny przyjść... musza to byc takie pytania, abyś mogła z ich odpowiedzi uzyskac obraz tego, co badasz i co chcesz wykazać... wynik będzie potwierdzał lub negował założone przez Ciebie hipotezy badawcze!

Gość po co robisz cyrk
dzasta12345 idzcie na śmietnik to gały wam wyskocza:D