Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się

duży penis .. ? tzn?

Polecane posty

Gość zastanawiająca się

Ile cm powinien mieć 'duży penis ' ?

Gość zastanawiająca się
taak , tak ... a ty masz 4,7 ? ;)

Gość facet 84
I po co te głupoty? Największe penisy mają po 19-20 cm, ale: * penis, który ma już 10 cm, zaspokaja partnerkę, ponieważ, właśnie tam ma najbardziej ukrwioną pochwe * zbyt głębokie włożenie penisa, może spowodować silny i długotrwały ból * malo który facet takiego ma ja mam 15 cm i każda moja partnerka była zadowolona

Gość kachuu
moj chłopak ma na pewno ponad 19 cm ... jest olbrzymi .. czy mozliwe ze ma ponad 20 cm ?

Gość na tym świecie
możliwe jest wszytsko, ale szczerze w to wątpie

Gość 20 centymetrów
bym w siebie nie wpuściła, nie jestem rozjechaną krową rozpłodową, a taki chvj to bardziej nieszczęście niż duma

Gość Do 20 cm
Widać że masz 10cm i do tego podszywasz się pod kobietę. Żadna normalna kobieta takich bzdur nie pisze, a te które mają do kontakty z penisami ~20cm są tak zaspokojone, że choćbyś 100 godzin próbował swoją sznurówką zrobić to samo nie udałoby ci się to.

No dobra ale ja z moimi 15-16cm spotykałem się z sytuacjami w pozycjach gdzie już głęboko wchodzi że partnerki bolało?

Gość do do 20 cm
a ty widać, że mało o seksie i o życiu wiesz :D

Ja jak narazie kocham sie z jednym facetem;). ile ma cm nie wiem ;). Ale mi jest Fantastynie !:D nie ciekawi mnie wogole jak byłoby z innym ;)

Gość moj maz ma
22 cm i mi mało :(

Gość pan we....
widać że masz kompleksy i dlatego dałeś te paskudne fotki.Trzeba być totalnym przygłupiastym zakompleksionym cieniastym "faceciczkiem" by zamieszczać takie zdjecia w necie do oceny. Masz paskudnego f****.Nie dość że brzydki sam w sobie to jeszcze przygruby i za wielki.Na twoim miejscu obnarzyłym się tylko w ciemnościach.

Gość Do pana we włościach
po pierwsze: masz mikroskopijne- niedorozwiniete jajka. Po drugie on jest krzywy, ma prześmieszny kształt , do tego za bardzo żylasty. Brzydki.......

Gość Germani
hehe, jaja masz małe jak kurze:-D a sam penis jakiś dziwny kształt ma jak banan:-D po za tym sorry ale wyglada obleśnie.Najlepsze są sredniej wielkości. nie za duze nie za małe.Takie przeroślaki zdeforomwane sa obrzydliwe. Poza tym jestes zarosniety jak u małpy i masz brzydkie, małe niemeskie dłonie.Chyba jakiś chuderlak z ciebie.

Gość ktoś skądinąd
kolesie oglądający kutasy innych kolesi to pedauy i cała prawda zamyka się w tym krótkim zdaniu

Gość pan we....
widać że jesteś chłopaczkiem ze wsi. Mówi się w internecie, a nie :"na internecie". Sprawdź to sobie W Internecie jak się pisze. Zamiast pokazywać fotki swojego nieatrakcyjnego przyrodzenia opanuj lepiej kwestie tego co i jak się pisze:-P

Gość a gdzie ty masz jaja
chłopie?? :-D ktoś dobrze napisał ze masz kształt banana:-D nie wiem jak ty ale miałbym kompleksy na twoim miejscu:-D:-D

Gość faciooo
Duży = powyżej 17 cm. Średni = 13-16 cm. Poniżej 13 cm = mały.

Pan na włościach, nie przejmuj się tymi zjadliwymi komentarzami. Wynikają one ze strachu przed wyjątkowo dużym penisem.

Gość antykwa
dla mnie duzy penis to chyba powyzej 16cm. moja mala wiecej nie miesci zwlaszcza od tylu. do pan na wlosciach... nie strasz ludzi zdjeciami mutanta. pewnie nawet nie sa twoje

Gość nieletni
ja mam mam 16 lat, a mój penis ma 16cm moją dziewczynę to zadowala A ZRESZTĄ PANOWIE !!!!!!!!!!!!!! NIE LICZY SIĘ WIELKOŚĆ PRZYRODZENIA TYLKO JAKOŚĆ PIER**LENIA pozdro for all

Gość Plan
E j mam 17 lat i 18 cm. Urośnie mi jeszcze???