Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka_koza23

Delikatnie sie jąkam.. Boje sie ze odejdzie..

Polecane posty

Gość wysoka_koza23

Poprzedni moj zwiazek zapowiadal sie dobrze, ale pozniej byl pelen lez i cierpien. Kiedy zaleczalam rano, nagle pojawil sie ON! Idealny, jest nam swietnie, kochamy sie.. Ale jest maly problem, otoz delikatnie sie jakam, tzn trudno mi czasami zaczac zdanie.. ale jak juz zaczne wypowiedz to idzie gladko ale niestety jest to slyszalne.. Od poprzedniego partnera uslyszalam ze mezczyzni sobie szukaja kobiety z dobrymi genami, ktore podswiadomie uznaja za matki swoich dzieci (wiec zostawil mnie bo mialam maly biust ale to inna sprawa).. Wiec boje sie ze moj terazn iejszy chlopak pomysli tak smao i ze mna zerwie, boje sie tego bardzo, jestesmy razem 4 miesiace i jestem szczesliwa jak nigdy dotad. Dba o mnie ale jednak istenieje ta mozliwosc ze pewnego dnia powie sobie dosyc, bedzie chcial lepsza dziewczyne. Widze jak rozpadaja sie zwiazki, jak ludzie borykaja sie z problemami.. u mnie jest wprost przeciwnie, ale ta moja wada... Moze wszystko zniszczyc. Po prostu jestem znerwicowana bo duzo w zyciu przeszlam przykrych rzeczy. I przez ten stres jest mi ciezko zaczac.. Kocham bardzo Piotrka i nie chce go stracic.

Gość behemo
jak kocha to zaakceptuje.

Przecież to niedorzeczne obawiać sie odejścia z powodu jąkania:O Sama się jąkam i nie znam nikogo, komu mogło by to przeszkadzać. Więcej, niektórzy twierdzą, że to słodkie, a chłopacy wołają za mną 'mmmm dziewczyna (moje imię zaczyna się na litere m, i przedstawiając się, gdy jestem zestresowana, zawsze ją wydłużam):D A w chwilach luzu, błogości, zadowolenia też się jąkasz?

Jak się kocha to na żadne wady, prawdziwe czy tylko wyimaginowane nie zwraca się uwagi. Jak miłość przemija to może zacząć przeszkadzać cokolwiek, cokolwiek może stać się wymówką. Inna sprawa że ten twój były to jakiś debil. Nie wierzę w to że myślał o jakiś genach, po prostu uczucia, jeśli były mu przeszły. Tylko po co takie bzdury wygadywał? Chyba żeby Cię w kompleksy wpędzić. Kochałem w życiu dwie kobiety. Jedna miała małe cycki, druga bielactwo. I te małe cycuszki i te białe plamy były dla mnie piękne :) Tak samo będzie z twoimi cyckami i twoim jąkaniem. A tak w ogóle to uważam że jąkanie u dziewczyny jest słodkie :)

Gość wysoka_koza23
heh.. nie wlasnie jak jestem wyluzowana bardzo to nie.. hmm denerwuje sie i jakam z powodu nerwicy do ktorej doprowadzil mnie moj byly (widzicie tak mi dzialal na psychike).. @szybki lopez.. Dziekuje za mile slowa, az mi sie lezki w oczach pojawily :) pozdrawiam