Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pauliniasta25

NERWICA ŻOŁADKA!!!ŚLINOTOK!!!pomocy

Polecane posty

WITAM.od paru ladnych lat mam straszny problem,nie wiem czy ktos ma cos takiego jak ja moi znajomi sie ze mnie smieja inni nie wieżą jedyna osobą ktora wie ze mam przerąbane jest moja mama gdyż widziala nie raz co mi sie dzeje...a dzieje mi sie:)) w trakcie imprez no nie wiem np.wesele,sylwester itp. niby jest ok ale po paru godz.no nie wiem 4-5 zaczyna mi burczec delikatnie w brzuchu mimo tego ze jem co popadnie pije alkohol w malych ilosciach:) burczy i burczy potem sie zaczyna najgorsze zaczynam miec nadmiar sliny w buzi..musze chodzic do lazienki pluć:(( i juz po imprezie i tak latam od stolu do kibla itd.potem juz nie mam na nic ochoty ...a sliny caly czas nadmiar dzwonie po taxe i jade do domu na weselu srednio kolo godz 12-1 w nocy.lipa:(((a ja bym chciala sie bawic niestety juz nie moge slinotok jest tak duzy ze otwieram buzie i juz sama slina czy jakas woda mi leci!!!tragediia poprostu:(((ciagnie na wymioty jak pociagnie to przez chwile mam ulge a potem znowu to samo,kapota.czy ktos tak ma????????co to jest bo ja mysle ze na tle nerwowym!!!!pomożcie!!mam zamiar zrobic gastroskopie ale nie wiem juz sama.

Gość ffrrfqffrqfrq
paulina podaj meila albo gg chialbym ztoba porozmawiac odnosnie slinotoku

Gość jojahe
halo..właśnie szukam czegoś na temat tego ślinotoku..męczy mnie i chcialabym się dowiedziec co u Ciebie...wzgledem tej sprawy :) pozdrawiam j....