Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LATO2010

Dziewczyny zapraszam do wspolneh walki o super figure i jedrne cialo .

Polecane posty

Gość LATO2010

hej dziewczyny lato juz zbliza sie ku koncowi ale juz teraz musimy zaczac walke o zgrabna sylwetke na przyszly rok. tu stosujemy diete mz taka okolo 1300 - 1500 kcal zadnych spowalniajacych metabolizm glodowek regularnie cwiczymy i dbamy o cialo :) tzn kremiki masaze peelingi kto ze mna ?

Gość Podziwiam Cię....
Cześć. Podziwiam za ten zapał do ćwiczeń. Ja zaczęłam "walczyć" o figurę miesiąc temu. Jak na razie zrzuciłam 6 kg (na diecie Dukana). Przyznam, ze nie ćwiczę, tzn staram się chodzić z synem na długie spacery, a na ćwiczenia ogólnie nie mam sił i czasu, jak wracam z pracy jest późno (20 - 21).... Z dbaniem też średnio, raczej szybki prysznic, choć niby peelingi lubię... Pozdrawiam i życzę wytrwałości:)

Gość LATO2010
no wlasnie tak to jest z tymi topikami ze lubia umierac :) ja generalnie schudlam juz 6 kg zaczynalam 167 cm i 68 kg teraz waze 62 ale moj cel to 57 tak mi trudno zrzucic to glubie 5 kg

Gość nadiaa-a
hey:)) z mila checia sie przyłacze do ciebie! Ja juz dzis zaczelam- doszlam do takiego wniosku ze jezeli chcem cos zrbic ze swoimi kg to wlasnie od dzis, nie od jutra!! jestem pozytywnie nastwiona........ ile masz lat i jakie masz wymiary tzn wage i wzrost:)) 🌼pozdrawiam🌼

Gość nadiaa-a
puk puk jest tu ktos????????

Gość LATO2010
dokladnie......odkladanie do jutra jest pierwszym objewem tego ze sie nie uda schudnac :) ja zaczelam sie odchudzac w srodku tygodnia :) a wymiary tak jak wyzej 167-62kg cel 57 ja absolutnie zabraniam stosowania na tym topiku diet malokalorycznych z doswiadczenia wiem ze rozwalaja metabolizm i powoduje ze tyje sie jeszcze bardziej roszadne odzywianie owoce warzywa slodycze owszem ale malo i tylko w niedziele :)

Gość Nadiaa-aaa
lato 2010 jestem tego samego zdania co ty, nie warto przechodzic na diety wyczepujace organizm, najgorzej jest byc na diecie np 500kal i odliczac dni do zakonczenia diety bo czlowiek i tak rzuci sie na jedzenie i tak:)) troche zakrecilam:)) lepiej trwale ale powoli:))

Gość ProEgo
Witam wszytskich. i ja sie przylacze.. tylko neiw iem jaka dieta bede sie odchudzala. napewno postawie na ruch-cwiczenia i kosmetyki. pozdrawiam serdecznie.

Gość LATO2010
hej dziewczyny :) mam nadzieje ze wasz zapal nie wygasnal jeszcze :) ja wczorajszy dzien zaliczam do udanych na obiad zjadlam trsze piersi z kurczaka grila plus kukurydze na kolacje arbuza bylam tez z mezem na 30 min spacerku i cwiczylam z ciezarkami okolo 30 min wiec jest ok potem wzielam sobie prysznic i zrobilam masaz kremem kawowym AA hmmmmm pachnie przepysznie :) a co tam u was

to ja tez sie przyłączam :D 1. Śniadanie: kanapka z ciemnym chlebem i serkiem topionym, miętowa herbata 2. Obiad: spagetti :s bo mama jest u mnie i gotuje ..wrr, troche pappryki. 3. Kolacja: nie wiem:D ale myślę, że cos ało kalorycznego, n. marchewki :) + 1h skakania na skakance, ćwiczenia rozciągające, serum wyszczuplające :P

Gość LATO2010
hej dziewczyny :) castorina - ciesze sie ze sie przylaczasz :) ja wczoraj trzymalam sie diety i poszlam spac bardzo glodna :( ale wtedy przynajmniej wiem ze nie nawalilam cwiczenia sobie wczoraj odpuscilam bo strasznie bolala mnie glowa wogole boli mnie juz od tygodnia :( sama nie wiem czy to na te upaly co sa u mnie czy to od kregoslupa eh :( boli jak nie wiem a co tam u was? jakie stosujecie kremy ujedrniajace?

elo dzis.... jogurt naturalny, płatki fitness i poł banana 4 kawałki chrupkiego z wedliną gorący kubek jogurt naturalny, płatki fitness i poł banana i na kolacje zjem albo jogobelle albo kolejny goracy kubek powodzenia zycze wszystkim :-) bede zaglądała od czasu do czasu i chwaliła sie wynikami :-)

ja tez czasem już jie dam rady i troche obżeram się wieczorami, ale duzo ćwiczę :P troche potem szkoda, że nie mam silnej woli i nie chce być szczupła :D ja używam serum z firmy Eveline 3d :) pozdrawiam :)

Gość LATO2010
ja tez mam eveline 3 d mam takie chlodzace i takie termoaktywne ja mysle ze uzywalam juz wszystkich kremow nivea, vichy, avon . eveline , AA i takze tych profesjonalnych z salonu. np czekoladowy i cynamonowy peelingi z kawy tez byly w sumie przyznam ze nie za wiele pomagaja te kremy dlatego teraz kupuje tylko te najtansze zazwyczaj kupuje nivea ( mieszkam w usa i tutaj sa one tanie) a jak ostatnio bylam w Polsce t sobie nakupowalam eveline, AA itp :) pomagaja lub nie napewno nie zaszkodza. a sprawiaja ze czuje sie bardziej zadbana :) dodam ze po wklepaniu kremu zawsze robie sobie maraz takim malym masazerem gumowym :)

Moje koleżanki kupowały właśnie takie serum i peeling z eveline. Na początku robiły sobie dokładny peeling ( myślę, że kawowy też mógłby być ok ;)) a potem samrowały się grubą warstwą serum i owijały się folią spożywczą :D. Oczywiście na noc :P Podobno lepsze efekty :P Hm, sama nie wiem, no ale możliwe, że spróbuję :P

hm.. czyżby topik umarł :( U mnie dziś nie najlepiej.. właśnie wróciłam z zakupów, które trwały..cały dzień! No, trochę podupadłam..zjadłam trochę chipsów i na kolację trochę za dużo :( yh, na dodatek nic nie ćwiczyłam :( i boli mnie głowa. Jutro zjem mniej i mam nadzieję, że nie przybędzie mi więcej. :) Pozdrawiam 🖐️

wczoraj: jogurt z płatkami kawałek jabłecznika mamy miseczka rosołu z makaronem 2 kawałki rybki po grecku, mały kawałek chlebka razowego mała porcje sałatki z soczewicy dzis bedzie: 4 kawałki hrupkiego z twarozkiem hohland sniadaniowym jogurt serduszko z płatkami fitness gorący kubek 4 kromki chrupkiego z twarozkiem i gorący kubek a w sobote sie waze prosze mi tylko nie pisac ze kolejny topik umarł :-(

wczoraj było jednak troche zmian: 4 kawałki hrupkiego z twarozkiem hohland sniadaniowym jogurt serduszko z płatkami fitness gorący kubek hot dog z orlenu a dzis jest sobota :-D stanełam na wadze i wreszcie zobaczyłam spadek wagi waga pokazała 54,6kg

ja dzis na sniadnie o 11 zjadłam jogobelle z płatkami fitness o 15 zjem miesko z kurczaka pieczone bez ziemniaczków a potem sie zobaczy

Gość symmpatic69
Hej laski! xd Jade z Wami..nie ma bata. ;] Mam nadzieje, ze do wakacji damy rade ;] Od wczoraj stosuje diete amerykanska...ku zdziwieniu rano waga wskazala 2 kg mniej ;o Zobaczymy co bedzie dalej. Bede informowac na bierzaco ;D

u mnie jak najbardziej ok :) Dziś: Śniadanie 3 marchewki i pomidor + zielona herbata Obiad: mały kotlet schabowy i brokuły gotowane Kolacja: płatki ale nie z mlekiem tylko.. herbatą :P hah, pierwszy raz takie coś jadłam, ale nie jest najgorsze. :):)

Gość LATO2010
hej kochane ja wracam po weekendzie :) wczoraj bylo ok nawet sie trzymalam diety i wogole ale za to w piatek dalam czadu :( bylu mojej kolezanki urodziny i bylismy w restauracji co tu wiele mowic najadlam sie jak bak :( i do dzis mam zgage po tym obzarstwie :( dlategi czuje sie gruba jak balon :( dzis dzien zaczelam od pelnoziarnistego chlebka z chudym twarozkiem na lunch mam kefir i owoce a na obiad kalafiorka :) mam nadzieje ze mi sie uda wytrzymac mam tez nadzieje ze zaczne wiecej cwiczyc :) nareszcie sie u mnie ochlodzilo wiec teraz powinnam dac rade :)

hej, nie przejmuj się :) Poćwicz trochę i wszystko bedzie ok :) przez jeden dzien na pewno nie przytyłas 10kg :P jak sie źle czujesz to coś na przeczyszczenie :P a weekend się udał?