Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafetriaaaaaaaaaaaaa

Sens zycia

Polecane posty

Gość kafetriaaaaaaaaaaaaa

Jaki jest sens waszego zycia?? Dzis duzo nad tym myslalam i ja nie mam zadnego:( chyba mam depresje albo dopiero zauwazylam nicosc w moim zyciu...Moje zycie nie jest nudne nie o to chodzi;/ Pracuje(fakt faktem robota beznadziejna) Studiuje(teraz mam niby wakacje:P:P) Mam chlopaka(teraz bedzie ciezko bo nie bedziemy sie az tak czesto widywac przez jego nowa prace ,moja szkole,moja prace) Rodzine(raz lepiej,raz gorzej...ale co w rodzinie to nie zginie) Patrze na mojego brata sportowca...ktory ma cel..zawodu...limpiady..itp. itd. fakt ma zawody milosne...eh kazdy je ma ale jemu zycze jak najlepiej:* Zeby znalazl ta polowke...niby nie ma czasu ale ja wiem swoje...widze i slysze:) i jakos mnie tak natchnelo ze najwazniejsze jest dla mnie ostatnio zeby kupic buty,torebke pod kolor plaszcza...jak ide na spotkanie z chlopakiem dopasowac stroj...bla bla bla...albo mnie te wakacje tak dobily albo mam depresje albo zycie na prawde jest takie nudne i monotonne:( oprocz tych problemow mam jeszce mase innych rodzina w rozsypce mama ciagle nie ma pieniedzy kryzys mama ma jakies choroby Czesto mysle tez o smierci ale nie o tym zeby sie zabicczy cos: Tylko o tym co potem??Co potem bedzie??Bedzie lepiej??? Wielka niewiadoma ktora mnie fascynuje!!!!