Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwan owski

Jestem załamany/

Polecane posty

Gość iwan owski

Jestem 21-letnim prawiczkiem, a mój penis ma jedynie 12 cm.Na imprezach słyszę jak dziewczyny (co prawda podchmielone) mówią, że uprawiały seks z facetami co mieli takie po 10-12 cm i w ogóle nie było to dla nich w żadnym stopniu przyjemne.Czy na prawdę moje 12cm to tak mało i pozostaje mi dożywotnie prawictwo?

Gość one na pewno
gadaja głupoty bo co moze miały metr w rece w czasie stosunku????

Skoro uprawiły seks z tamtymi facetami którzy mieli po 12 cm, to dlaczego nie miały by uprawiać seksu z tobą skoro ty również masz 12 cm ?

Gość iwan owski
Sam seks dla same seksu jest dla mnie nienormalny i nie poszedłbym z dziewczyną (nawet topmodelką) do łóżka by potem miała mnie wyświewać!

Gość nancyoohooh
iwan nie słuchaj tych głupich bab. liczy się technika, a nie rozmiar. i tak jest dobrze pozrdawiam serdecznie

Gość 21typ
mały ale wariat

Gość iwan owski
"mały ale wariat" pewnie masz z 17 cm i tak mnie pocieszasz:/Ciekawe co byście mówili gdybyście mieli właśnie tyle co ja...

Gość nancyoohooh
nie przejmuj się tym ;-) niektórzy naprawde mają gorzej. a z 10 cm da się przeżyć, tylko znajdź sobie taką, która nie wyśmieje i nie odrzuci Cię. pzdr.:)

Gość mariusz mr
nie łam sie przestan chłopie ja mam 13.5 cm i jest ok pozatym ja mam 1 jadro i to raczej jest moj problem a ty masz 2 jadra i penisa

Gość nancyoohooh
a ja jestem kobietą i też miałam kompleks w tamtym miejscu, ale najważniejsze to nalezy zaakceptować siebie ! ;D narzekacie na te swoje narządy.. ważne, że są sprawde ;-)

Gość mariusz mr
a powiec szczerze tobie by nie przeszkadzało 1 jadro u chłopaka?? tak szczerze

Gość weż
współczuję ci,nigdy nie zaspokoisz kobiety z takim siusiaczkiem! 12cm,szok! niema mowy o jakimkolwiek orgazmie przy tobie!

Gość jestem kobietą i mam
kochanka który ma małego penisa i jest po prostu niesamowity w łóżku , zawsze umieram z rozkoszy jak jestem z nim .

Gość konkretttt
Kobiety nie oszukujmy się,facet z małym kutasem jest dużo cieńszy w łóżku niż z dużym! Nawet nie ma o czym gadac,przecież KOBITY wiedzą o tym najlepiej!

"konkrettt" wy z dużymi to jesteście lenie, wystarczy że to macie i jazda. ale tych z małymi sprzętami przecież nie wolno skreślać. jesteście nienormalni ;/

Gość miska1234
Nieprawda !!! Mały nie znaczy gorszy to zależy od kobiety. Mój mąż ma 14 cm i jest ok ! A czasami nawet jak wsadzi do kończ to zdaje mi się,że jest za długi bo wtedy bardzo boli. Ja tam wolę krótsze 12 było by w szam raz. Ważna jest technika,a nie rozmiar. Tak naprawdę kobiecie lepiej można sprawić przyjemność języczkiem,czy paluszkami na przykład.

Gość mariusz mr
jestem o co chodzi???

Gość mariusz mr
nancyohoh co sie stało pytasz o mnie

napisałes: " a powiec szczerze tobie by nie przeszkadzało 1 jadro u chłopaka?? tak szczerze " do kogo to było ? :P

Gość mariusz mr
nancyoohooh a moze przejdziemy na gg ok czy nie za bardzo napisz szczerze Jak cos odpisze tutaj tylko mi głupio

Gość ivecia 30
Mariusz mr , - to pytanie o jądro jest dla mnie komiczne. Mnie osobiście totalnie by zwisało czy facet ma jedno jądro czy dwa. A co ja mam z tych jąder w łóżku?, albo czy żeby mieć orgazm przeliczam je czy co?. Ale gorzej jakbyś miał ich 7 i nie mieściły się w gaciach - to już by był kanał hehe (taki żarcik - ale ogólnie jedno czy dwa ..żadna różnica)

Do mariusza mr Mi nie przeszkadzało by jedno jądro, raczej był by mały problem gdyby facet nie mógł mieć dzieci,jeśli Ty możesz to wszystko gra.

Gość mariusz mr
ivecia 30czy naprawde tak myslisz??? dzieki ile masz lat jesli mozna wiedziec >> czyli rozumiem ze jakbys miała mezczyzne z jednym jadrem to bys go akceptowała

oczywiste kolego, ze jest to do przyjęcia;p jesli Ty się nie będziesz tym przejmował, to twoja partnerka też nie powienna ;D