Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiuniaKapturek

Kiedy sie starac??

Polecane posty

Gość NiuniaKapturek

Powiedzcie mi dziewczyny kiedy moge zaczac starania o dzidzie po poronieniu samoistnym i bez zabiegu łyzeczkowania?? własnie jestem w pierwszym cyklu po pierwszym okresie po poronieniu? Czy zbyt wczesnie kolejne zajscie w ciaze moze spowodowac kolejne poronienie?

Mi lekarz zalecił wstrzymać sie na 3 miesiące po łyżeczkowaniu, licząc po pierwszej miesiączce po zabiegu.

Gość NiuniaKapturek
ale jak zabiegu nie było??

Gość jgk_77
polecam stronkę www.poronienie.pl tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi, które chodzą Ci po głowie w tak trudnej chwili jaką jest poronienie... ja musiałam odczekać 6 mcy ale są lekarze, którzy sugerują np 3 mce, choć znam też przypadki dziewczyn które zaszły od razu w następnym cyklu i ciąże donosiły, więc będzie dobrze :)

Gość Ja dodam jeszcze
że jeżeli ciążą zakończyła się do 6 tygodnia i nie było łyżeczkowania to możesz starać się od razu. W kolejnym cyklu. Po 6 tygodniu i po łyżeczkowaniu trzeba odczekać około 3 miesięcy.

Gość NiuniaKapturek
Ja poronilam w 4 tygodniu od zaplodnienia a liczac od okresu w 6 tygodniu. Czyli moge zaczac juz starania?? jej to dla mnie cudowna wiadomosc...

Gość Tak możesz zacząć

Gość NiuniaKapturek
To dla mnie cudowna wiadomosc... Dziekuje wam bardzo za odpowiedzi.Pozdrwiam was i zycze powodzenia dla was ;*