Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój chłopak

mój chłopak jest inny

Polecane posty

masz 14 lat? fochy nab będziesz teraz odwalać dziecko kochane, jak pozwalasz na siebie podnosić głos, to jesteś dodatkowo nie szanującą się osobą

heh.. To on ma wady? A ty myślisz, że kurwa co? Że on mózgu nie ma. Pewnie widzi twoją głupotę i zakłada na uczuciowym.. Pomóżcie, moja dziewczyna jest głupia ... co mam zrobić, kupić jej książki czy co? :) Jego nieśmiałość przy twoim zrozumieniu jest niczym. Jedyne co by cię teraz ratowało to jakbyś miała nie więcej niż 16 lat. Może jeszcze zmądrzejesz. A jak czujesz, że to nie to to rzuć go w cholerę. To jest już żałosne a nie śmieszne .. ehh

Gość Asia.....
To może i ja coś dodam od siebie.. Dziewczyno! Niejeden luzak jest gorszy on tego twojego wierz mi.. Ja miałam takiego luzaka i to mi imponowało, dusza towarzystwa, lubiany, przystojny..i co dalej, olewał mnie, nie wracała przez 3 dni bo się naćpał, albo nachlał.. I tyle z niego miałam. Teraz mam spokojnego, niekoniecznie przystojnego ale za to mnie kocha szanuje, i gdzieś mam to, co mówią o nim inni. Czuję się przy nim bezpieczna i to właśnie z nim chcę być już do końca, bo kocham go za to kim jest, a nie jaki jest.

Gość pieprz.. hipokryci
Nie za to kim jest tylko za to ze nie jest jak tamten haha! bezpieczna opcja! A wy to nagle same idealy! Hipokryci!! Zastanowcie sie lepiej nad soba a nie po dziewczynie jedziecie.