Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa

ale jestem zła na siebie

Polecane posty

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa

:O mam 173cm i własnie kupilam sobie buty na obcasie tak z (5cm) ma :O:O:O kosztowały prawie 200zł i dobrze wiem,ze nie odwaze sie w nich chodzic;/;/ moze ktos chce odkupić?! cholera ...co ja z nimi mam teraz zrobic? to był impuls..

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
ale to nie o to chodzi..bo one mi sie podobają i to bardzo,ale czuje sie w nich jak żyrafa... i po prostu nie wypada kobiecie o takim wzroscie w takich chodzic..takie życie..,a ja głupia poczułam,ze jestem odważna i bede sie ubierac w co chce.. a teraz przyszłam do domu i stwierdziłam,ze jestem w nich WIELKA.

przestań opowiadać bzdury jesteś wysoka, pewnie zgrabna, 5 cm to wcale nie taki wysoki obcas zakładaj buty i czuj się dumna z siebie:D

Gość qwerlkj
Głupoty gadasz, mam cm więcej od Ciebie i tez nosze obcasy... Wyglądam normalnie, z pewnością nie jak żyrafa... Gdyby to było 10 cm obcasa, to nie powiem, ale 5? Wkładaj buty i zmykaj na miasto, bo z pewnością wyglądasz super!

Gość puk puk kto tam
ej no halo ja mam 170 cm i obcasy 8 cm i co prawda czuje sie jak pokraka bo nie umie w nich chodzic ale za to robie szałłłłłłłłł ;-) chyba :) ubieraj obcasy !!!

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
hmmm.. musze się przełamać bo jeszcze troche i bede widziec same wady ... kurcze 173+5=178cm to chyba faceci powinni byc wyżsi tak z 180 w góre ,a nie :O kurcze zawsze sie musze podpasowywac..

Wysokie kobiety sie podobaja facetom wiec te 5 dodatkowych cm to nie problem :) Ja bym chciala byc Twojego wzrostu

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
nie wiesz co mówisz... kazdy chce czegos czego nie ma..ktos ma proste włosy to chce loki,niski chce byc wysoki,wysoki chce byc niski ... ale tak naprawde to 173+ te 5cm to sporo jak na dziewczyne

Naprawdę znam wyższe osoby i chodza na obcasach. ;-) I nie przejmują się tym czy są wysocy czy nie, bo są różni ludzie - jeden wysoki, niski, szczupły czy grubszy. :-)

Gość zakładaj te obcesy i w miasto
ja mam 178 i zakładam wysokie - no nie 10 cm ale te 5 to mają na pewno. Dorównuje prawie swojemu facetowi :p aczkolwiek jeszcze mnie przewyższa..więc dopóki jestem od niego niższa to luz. W dupie mam to że wyglądam jak żyrafa :)

Gość ja kupie pokaz fotke

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
jestecie kochani ... to śmieszne,ale kafeteria buduje moją samoocene...;) podoba mi sie ten tekst "wkładaj obcasy i idz z podniesioną głową" ;D

Gość Ja tez chce ci pomoc
Wkladaj obcasy i czuj sie jak zyrafa wyzsza niz kazdy samiec:)

Gość moja koleżanka ma 175
i ostatnio kupiła buty które mają ...13 cm , jak dla mnie to już lekka przesada :O

Gość tomaszekkkkkk
daj spokoj, 5cm to nie wysoki obcas. Sprzedaj te buty bo w takich chodza tylko katechetki. Kobiety powinny nosic szpilki z obcasem >8cm albo wcale :classic_cool:

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
tomaszku-> to jest zgrabny obcas,na wyższych nawet nie umiem chodzic... wolisz żyrafe? te 5cm jeszcze przeboleje,ale więcej nie ma mowy.

Gość ofelio
ja mam 176 i też zastanawiam się nad obcasem, czemu nie. Najważniejsze, że jeszcze sporo zostanie mi do mojego Kochania ;)

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
no jak Twój ukochany jest wyższy to nie masz sie czym przejmowac;) ja jeszcze nikogo nie mam ...a przewaznie jak ktos mi sie podoba to jest niższy :O przynajmniej o te 2cm

ofelia ja mam 170, ale zakladam buty na wyzszym obcasie wiec ty zaloz te jestes wysoka masz dlugie nogi, a buty na obcasie sa najlepsze zeby je wyeksponowac. pokaz nizszym co traca:P

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
ja po prostu chyba musze sie przyzwyczaic przynajmniej do małego obcasu,ale zeby był...i uwiezcie sama szukałam dlugo na niskim własnie takim(5cm) obcasie śliczne zgrabne buciki..i juz myślalam,ze nigdzie nie znajde.. a tu nagle wczoraj patrze ..śłiczne czarna zgrabne u góry takie wiązane ...bardzo mi sie podobają;) przyznam,ze wyglądam atrakcyjnie,ale chodzi o sam fakt,ze bede nizsza od 3/4 społeczeństwa..:O

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
*wyższa:)))

Ofelia, nie masz się czym przejmować. Ja mam 176 cm wzrostu a w szafie wszystkie buty na obcasach od 3 do 6 cm, w tym dwie pary na 8 cm obcasie. I co? Nie wstydzę sie tego że jestem wysoka, traktuje to jak atut. Dodatkowo buduje mnie to, że mą ma 186 cm wzrostu, więc moge sobie pozwolić na takie obcasy :)

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
no,więc mówie jak ma się męza badz chłopaka wyzszego od siebie to zaden problem..a ja nie mam nikogo ...mieszkam w małym miescie koło wrocławia i są tu niscy ludzie ...troche czuje sie jak na wsi:O

Gość wandziaaaa
Nie opowiadaj, dziś młode dziewczyny są takie wysokie, że ty na ich tle to kurdupel. Dzis 175 cm u kobiety to żaden szał. Ja mam też właśnie 175 cm, tez kupiłam niedawno buty na obcasie, ale 7 cm, i ubolewam, ze nie umiem na nich chodzić, bo bym z duma śmigała, a tak to dopiero muszę w domu cwiczyć, zeby w ogóle sie nie wyrąbac na twarz