Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoinformowanaxxx

Ile mam jeszcze na koncie Plus? - pomocy

Polecane posty

Gość niedoinformowanaxxx

Witam, od dziś mam nowy numer tel. w Plusie na abonament. Zapomniałam spytać przy podpisywaniu umowy, jak tu się sprawdza stan konta? Na stronie Plusa też tego nie mogę znaleźć. Bardzo ślicznie proszę, niech mi ktoś powie jak to się sprawdza? Będę wdzięczna 🌼

Gość niedoinformowanaxxx
Jak to?? :( No jak to możliwe? To skąd wszyscy co mają abonament, wiedzą ile już zużyli?????????????????

Gość ale czego zużyli
? W dniu rozliczenia dostaniesz fakturę i zapłacisz ile każą. Tu nie ma nic do zużycia... Nie masz przecież jakiejś tam kwoty jak na kartę

Gość niezadowolony posiadacz Plusa
"p" 2580

Gość niedoinformowanaxxx
No ale ja wiem, że np. mam 90 minut w abonamencie do wszystkich sieci, a powyżej będę dodatkowo płacić. To skąd mam wiedzieć, kiedy te 90 minut się wyczerpie???? No i do 2 numerów mam po 400 minut miesięcznie, to jak to też mam sprawdzić? Wiadomo, że zapłacę obojętnie ile będzie na rachunku, ale lubię wiedzieć, czy mieszczę się w abonamencie. :( Załamaliście mnie teraz :(

Gość można sprawdzić bieżące użycie
na numer 2580 wysyłasz SMS o treści: P - dla sprawdzenia ile Ci pozostało z pakietów N - dla sprawdzenia ile wykorzystałaś poza abonamnet koszt: 29 gr brutto jeśli masz umowę minutową - na ten sam numer SMS o treści B - bezpłatnie jak masz dostęp do internetu, to z pierwszą fakturą otrzymasz pluskod aktywacyjny, wtedy zaloguj się na PlusOnline https://ssl.plusgsm.pl/ebok/index i w zakładce Rozliczenia i pakiety możesz to sprawdzić, korzystanie z eboka jest bezpłatne

Gość niedoinformowanaxxx
ooooo super :) Dziękuję ślicznie za wyczerpującą odpowiedź, już wysłałam SMSa i faktycznie to działa:) Jesteś kochana/y 🌼