Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palec grzebalec.

Też czujecie że już się zbliża jesień?

Polecane posty

Gość malaga tikiii
jesień ma swój urok :)

Gość boję się że w tym roku
bardzo szybko będzie zima. Na poczatku sierpnia odleciały już jaskółki, co zdarza się niesłychanie rzadko. Zwykle odlatują w połowie września. Bocianów podobno też już nie ma...

ja tego nie odczuwam pewnie dlatego ze u mnie dzien w dzien jest powyzej 50 stopni :) ale jak wruce juz nie dlugo to napewno bede sie z niej cieszyc :)

nie niby czemu? zrobiło się chłodniej, ście spadaja z drzew, niedługo wrzesień. nie widze powodu :)

No jest tak jak pisze Krokodylowy. Wieczorami już można odczuć zupełnie inne powietrze niż w pełni lata...Pogodną jesień jeszcze zniosę, gorzej jak leje i jest zimno :O

kuzwa nie cierpie jesieni przez to ze zaraz po niej jest zima a ja nienawidze zimy. chociaz zniosa jezeli jest "złota polska jesien" i tez juz ja czuje. zimne wieczory i ranki, powietrze faktycznie tez inaczej "pachnie" i dzieje sie cos czego niestety nic cierpie- mnóstwo komarów pcha sie do domu przez otwarte okna, nie gryza juz, ale szukaja "ciepłego miejsca" i bzycza starsznie :o

taaak, jak wychodzę do pracy to jest ledwie 10 stopni, chyc taki, że sie wstawać nie chce 21 i ciemno już jak w nocy...

Gość Jesienna niecodzienna
Tak, ja już czuje, zwłaszcza dziś, takie zimny wiatr wiał... :( Nie lubię jesieni:(

Gość a_k
lubię jesień z dobrą ksiązką i dobrym towarzystwem na ploty

u mnie są jaskółki, bociany są też mają gniazdo na latarni 2 domu dalej, ale jesień już się zbliża wieczory są chłodniejsze ... byle do następnego lata.

Gość fdsfflldsddd
bociany to jeszcze są, widziałam w sobotę. No jest jest źle, dość ciepło jak na razie, myślę że jeszcze z miesiąc będzie dość ciepło.