Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ichhhhaaaa

czy ja jestem próżna ?i czy znajdę chłopaka z którym będę

Polecane posty

Gość ichhhhaaaa

szczęśliwa?? Z życia tylko biorę mam hedonistyczne podeiście do niego...tylko przyjemności...i to takie puste ale to daje mi szczęście.Ogólnie jedzenie(mimo że jestem chuda nawet bardzo)wiecznie jem kebab haus,pizzerie horteksy wedle macdonaldy...itd...nie ma dla mnie udanego wyiścia bez jedzenia.Najszczęśliwsza jestem jak wracam sobie z solarium(kocham się opalać)a po drodze zahaczę o jakąs knajpkę z jedzenim.Wkurzam się i robie agresywna jak chodzę z kimś po miesicie a on nie chce odwiedzić ze mną jakiegoś baru gdy jestem głodna...W domu nie jadam nie lubie domowego jedzenia...Woda plaża opalanie ewentualnie kajaki wata cukrowa itp to mój żywioł:OKonie kocham też konie al epo koniach obowiązkowo jedzenie....Niie lubie chodzić po urzędach stać w kolajkach i czegoś załatwiać zawsze zwalam to na innych bolą mnie nogi i robię się głodna wtedy jestem straszna:O

Gość ichhhhaaaa
a mam już 23 lata tylko wychodzę i już robię się głodna i nie cierpie stać na przystankach wszędzie trzeba mnie wozić nie cierpie marznąć i bardzo się wtedy denerwuje..jestem zła na cały swiat.Acha na jedzenie zarabiam sama ale prawka jeszcze nie mam..Ogólnie to jestem załamana sobą że mam taki konsumpcyjny tryb życia i byle co mnie potrafi wyprowadzić z równowagi zachowuje się jak dziecko ale co zrobie jak to lubie..

Gość ichhhhaaaa
czy jest ktoś taki jak ja?

Gość oj tak nie znajdziesz zaden
cie nie bedzie chcial bo zachowujesz sie ja rozpuszczony bachor

Gość zxc...
znajdziesz chłopa i cie porządnie wyr.ucha to ci przejdzie cała złość

Gość ichhhhaaaa
pytam powaznie???:O

Gość zxc...
a ja mówie poważnie,doskwiera ci samotność i tyle znajdziesz kogoś to sie zmienisz przynajmniej po części

Gość ichhhhaaaa
znalazłam nieraz ale nie mogłamz nim wytrzymać bo np wiecznie chciał pić tylko kawę i palić fajki na zimnie i był na diecie bo mu brzuch rósł albo drugi który chodził tylko na piwo albo trzeci chciał chhodzić tylko po parkach niebacząc na to że mi zimno i zaraz robiłam się głodna nie byłam wstanie zżadnym wytrzymać bo nie było tak jak jachce:O

Gość zxc...
nie zawsze może być tak jak chcesz...

"ichhhhaaaa - czy jest ktoś taki jak ja? " jest bardzo wiele takich osób. idz sobie zbadaj tarczycę... niektóre objawy nadczynności tarczycy: - niska waga, utrata wagi - Łączy się z szybkim spalaniem kalorii; chory jest bez przerwy głodny, je również w nocy, ale i tak chudnie bądź przynajmniej nie przybiera na wadze; - zaburzenia tarmoregulacji - chorym jest bezustannie zbyt gorąco (przeważnie) lub zbyt zimno (rzadziej); - drażliwość i nerwowośc - zazwyczaj dotyczy kobiet - są wiecznie rozdrażnione, źle przyjmują wszelkie uwagi, bez powodu wpadają w złość. Trudno im się skoncentrować na jednym zadaniu. - uczucie zmęczenia i duszności; - osłabienie mięśni, najczęściej nóg - ciężko wchodzić po schodach lub długo stać lub chodzić; tak jakoś dziwnie pasujesz do profilu... ale to sie leczy, nie martw się :)

Gość *^"
ichhhhaaaa Nie znajdziesz ;)