Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżony siwy wąs

cv do urzedu pracy?

Polecane posty

Gość dżony siwy wąs

Szukam pracy,podobno beda rekrutować do zus-u i chcialem tam zaniesc cv ale taki facet który kiedyś był tam kierownikiem kazał mi zaniesc cv do urzedu pracy,a ja nie kumam co ma zus do urzedu pracy,przeciez w urzedzie pracy nie przyjmuja cv tylko rejestruja bezrobotnych a ten mowi idz i zanies cv do urzedu,zrobie z siebie wariata jak pojde i powiem ze chcialem oddac cv,rozumiecie cos z tego? bo ja nic a nic.

Gość nie lubię idiotek
może na staż do zus(u) wysyła urząd pracy?

Gość dżony siwy wąs
Nie na staz,ja za stary na staż,kurde nie wiem o co biega z tym up,pomóżta ludzie.

Gość She83
w urzedzie pracy mozesz dostac jedynie skierowanie np. do zusu. Ale musialbys sie zarejestrowac jako bezrobotny. Jesli rekrutacja jest w zusie to tam zanies swoje cv

Gość teraz urzędy pracy
wchodzą w różne akcje, projekty partnerskie - miejskie dofinansowywane z efs, być może tak jest u Ciebie, ogólnie toś sorki - dvopwaty, trzeba było wypytać na miejscu

Gość dżony siwy wąs
no własnie bylem u tego bylego kierwonika zusu w domu i on mi kazal zaniesc cv do up,pytam sie go czy mu sie nie pomylilo i czy moze do zusu to zaniesc a on ze nie. przeciez nie pojde do urzedu i powiem mota tu moje cv bo ja chce w zusie pracować i badz tu madry i pisz wiersze.

Gość dżony siwy wąs
up up up