Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trn

nie mogę schudnąć ..../

Polecane posty

Gość trn

witam :) od ponad miesiąca ćwiczę na siłowni 4 razy w tyg., jeżdżę na rowerze, biegam, ogólnie jestem zalatana, prócz tego mam dietę jem skromne śniadanie rano i obiad (np. chude mięso, marchewka ziemniaczki) ok 16.........więc nie przekraczam dziennie 1000 kcal....prócz tego bardzo rzadko jadam słodycze może dwa razy na tydzień jakiś jeden batonik, mało pijam soków dużo wody......i nie przynosi to żadnych efektów, mało tego jak zjem ten obiad czuje jakbym nie wiadomo co zjadła tak jestem najedzona...a potem już do końca dnia mam uczucie ciężkości ....i powraca świadomość że jestem gruba...waga tylko się podnosi.....szczupło czuję się tylko rano przed jakimkolwiek posiłkiem potem znów się zaczyna....brzuch jak mam tak mam i nic się nie zanosi żebym go zrzuciła reszta ciała jest proporcjonalna tylko ten brzuch ;(((( co mam zrobić żeby schudnąć jeszcze z 5 kg.........dla uwagi mam 166 cm i 54 kg.........zastanawiam się na przyjmowaniem posiłków co drugi dzień czekam na odp

Gość qwedsa
zrezygnuj ze slodyczy wogole. jedz regularnie, 5 razy dzienie. raz do syta najlepiej obiad. najpozniej jedz o 18 lekko strawne pokazrmy, zrezygnij z ziemniakow, bialego pieczywa, smazonych potraw. jedz jak najwiecej nabialu i cwicz, cwicz, cwicz....

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kobito,toć Ty jeszcze przytyj,co za waga?