Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neskA.

GDY MEZCZYZNA ODCHODZI DO INNEJ

Polecane posty

Gość neskA.

Jeszcze tydzien temu mowil ze kocha , zabiegal o mnie ,,,,,, a juz od kilku miesiecy spotykal sie z inna,, jak sie dowiedziam zerwalam a on sie obrazil mowiac ze kochal tylko mnie.Dran

Gość neskA.
No tak dobrze , ale wciz w to uwierzyc nie moge( alez faceci klamac potrafia

Gość maturka4
Jeżeli odszedł do innej to znaczy że Ty byłaś dla niego za dobra. Facet nie lubi się wysilać!

nie przejmuj sie. pewnie probowal sie dowatosciowac :/ dobrze ze sprowadzilas go na ziemie i go zostawilas :D nie przejmuj sie. nie szukaj milosci bo ona sama cie znajdzie :) przeznaczenie istnieje na tym swiecie ;)

Gość neskA..
Probuje jakos sie pozbierac, bylismy razem 5 lat, a znamy sie 8, niezly numer mi wykrecil

Gość neskA..
nawet nie wiem co teraz czuje, jestem w jakims dziwnym stanie,nigdy sie tak nie czulam chyba to jeszcze do mnie nie dotarlo, a tydzien temu sie poklocilismy plakal bal sie ze mnie straci ,,a week z nia spedzil boze

Gość neskA..
Taki kit mi wcisnal ze uwiezylam ze wyjechal z bratem, przez przypadek sie dowiedzilam ze wcale z nim nie spedzil, byl z jaks laska w wynajetym domku, szok

Kochana ja radze w takiej sytuacji wywiazac czerwona kokarde na szyi ,kopnac w dupe ile fabryka dala i odetchnac . W przyszlosci nie bedziesz miec takich problemow jak ja zdradzona zona.Pozdrawiam. Ps. Byla zdradzona ,bo juz wolna. :classic_cool:

Kobieto dobrze zrobiłaś, znajdziesz pewnie jeszcze jakiegoś który Cię będzie szanował a nie robiła w balona... pewnie trochę będzie bolało ale przejdzie.. głowa do góry...

Gość neskA..
dzieki echo:) tak zrobie, tylko musze teraz sily zebrac , kopne bardzo mocno,alez sie zawiodlam ojjj ,nie wierze jeszcze ze ONNN mi cos takiego zrobil