Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Gdybyście znaleźli portfel to oddalibyście właścicielowi?

Polecane posty

Gość jacobs
Pani 23-nie wiem kto to był,ale starał się o pracę na stałe i wpis pewnie przydał mu się .To jest wyjątkowo uczciwy człowiek.Wszystkim o tym opowiadam szkoda że nie znam nazwiska tego Gościa.To było 2-3 lata temu.

Gość pani23
Jacobs oj to za pozno ja tam pracowalam po tym fakcie, ale moze kojarze kolesia, choc wiara z tej portierni bywa dziwna..... moze dostal lepsza fuche:P

Oddałabym, bez wahania! Ludzie mają w portfelach różne ważne dokumenty, może jedyne pieniądze jakie posiadają- więc to fajnie tak kogoś uszczęśliwić:) Robiłam różne głupie rzeczy w życiu, ale jeśli o to chodzi to gdybym nie oddała to sumienie by mnie zagryzło. Znam ból jaki pojawia się w momencie uświadomienia sobie: o kurwa, zgubiłem telefon/portfel/kasę:P Po prostu wystarczy odrobina uczciwości i szczypta empatii, by uczynić kogoś szczęśliwym z takiego powodu:)

Gość pani23
gdyby bylo wiecej takich chrupkow swiat bylby piekniejszy :)

Gość DURACZOK
kabel to zastanow sie jak sie pytam :D

Gość DURACZOK
to chyba Tobie ma pasowac a nie mi :O

Gość gshdshd
Mojej koleżanki tata kiedyś zgubił portfel :P I ktoś znalazl :P nabrał chyba z 3 pralki na raty ;p i lodówki nie wiem po co

Gość uwazam ze..........jesli .....
KTOS GUBI NP. TELEFON-- NIE ZASLUGUJE NA TO ABY GO MIEC... JA KIEDYS ZNALAZLAM TOREBKE Z PORTFELEM ,MP4, KOSMETYKAMI I NIEZLA SUMKA..DOKUMENTOW NIE BYLO, TYLKO BILET PKP... coz...

Gość Of course- NOT.

Gość Portfel do właściciela
a pieniądze do...........ojca Rydzyka. :)

Gość milena1706
_Carrie Bradshaw_ jak ktos cos znajduje to nie kradnie jest nawet powiedzenie ZNALEZIONE NIE KRADZIONE :P

Gość alkoholiczek
mysle ze bym oddała :) sama kiedys zgubiłam na imprezie torbkę a tam mialam wszystko! portwel dokumenty kas perfumy kosmetyki no wszytko co ma dziewczyna na dyse ;p upialam sie i wiem ze zostawilam , na drugi dzien dzwoni dziewczyna do mnie ze ma moją torebkę :)

ja ostatnio zgubilam portfel w sumie to nie zabardzo żal aż tak tych pieniedzy tylko dokumentow bo zalatwiania pozniej tego wszystkiego duzo jest

ja ostatnio zgubilam portfel w sumie to nie zabardzo żal aż tak tych pieniedzy tylko dokumentow bo zalatwiania pozniej tego wszystkiego duzo jest

Gość a ja miałam sytuacje kiedys
ze czekałam przed banomatem bo jakis cwaniak brał przede mna kase. odszedł od bankomatu, ja podchodze, a tu nagle patrze ze wyszło jeszcze 50 zł tego gościa :) sorry jego strata, mój zysk :P

Gość mikolina554
00:01 [zgłoś do usunięcia] Amant Wszech Czasów k.odwetowa (amantws@yahoo.de) ja znalazłem kiedyslegitymacjęszkolne .Chciałem oddać ale mnie się nie chciało .Ale 1 nadal mam .Chłoptasa zrobionego w październiku 1976 roku . a gdyby na zdjęciu legitymacji nie było faceta tylkoładna dziewczyna to też by Ci się nie chciało ? :D