Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _prawdziwek_

BIAŁE MAŁŻEŃSTWA????

Polecane posty

Gość _prawdziwek_

Czy istnieją "białe małżeństwa", które nie uprawiają seksu? Nie odbywają stosunkó? Jak myślicie czy oni się wtedy jakoś inaczej zaspokajają (pieszczoty, miłość francuska itp).

Gość gsdghjhd
są, i zazwyczaj wyglada to tak: on pije, a ona mu nie daje....

Gość aabbbc
Możliwe że istenieją, kiedyś gdzioeś o tym czytałam, albo wcale nie odbywają stosunków i nie mają dzieci, albo uprawiają i potem przestają a zadowalają sie np seksem oralnym... Nie wydaje mi się możliwe by całkowicie nic nie robić w sferze seksu i tak wytrzymać, wwg mnie muszą chociaż petting, czy oral... Xzasem są to małżeństwa fikcyjne, dla pozoru, takie może "układy", a inni nawet o tym nie wiedzą i się nie domyślają... Nie tylko np małżeństwo geja i lesbijki, ale np małżeństwo za pieniądze, by zdobyć meldunek itp. Lub jakiś inny układ, gdy np facet się żeni dlatego bo mu rpodzina " spokoju nie daje", a ojciec firmę obiecał przepisać jak sie ożeni... Takie "scenuy" z filmó, ale możliwe że są to "powody" białych małżeństw....

Gość amk25
Tak istnieją i są to najczęściej małżeństwa osób aseksualnych. Oni nie odczuwają pociągu seksualnego i są w takim związku szczęśliwi. A oral to też seks tylko trochę bardziej wynaturzony, więc nie sądzę żeby małżeństwo które uprawia ten rodzaj seksu można nazwać białym.

Znam taką sytuację, on chce, a ona nie chce. Oboje udają, że jest im z tym dobrze, a może bardziej, jej jest z tym dobrze, a on masturbuje się przed komputerem.