Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa18

jak robic loda ?

Polecane posty

Gość ciekawa18

chlopaki . sluchajcie , jak najbardziej wam sie podoba robienie loda ? chces ie zcegos dowiedziec na ten temat

Gość ciekawa18
ale ja chcez zebyscie mi to opisali a nie dali filmik

Gość kolo22
co za po**jeb wrzucił ten film. lodzik powinien być namiętny i delikatny :-)

Gość o dżizas
ten filmik to dla bulimiczek dobry, a ponoc lody nie odchudzają

Gość troche mleka curku i jaj
i bedzie wysmienity

POPROSTU SOLIDARNOŚĆ JAKNIKÓW!! a jaka ma być przyjaciółka..?? normalna żeby pogadać , jestem w obcym mieśćie i co..... , ta wy kobiety macie schize na zdrady!!!, a weile z kochanek to też żony, wiec nie ma co sie stresować !!! bo zycie jest za krutkie i , ma byc fajne !!!

Gość minetkomaniak
No proszę, podobno facet powinien sam wiedzieć jak najlepiej zrobić minetkę?;) Nie wiem jak inni, ja lubię tak. Najpierw delikatnie lizanie i całowanie, do mocniejszych pieszczot przechodzimy po chwili. Podstawa członka jest bardziej wrażliwa na ucisk, ale gdy powiedziałem kiedyś to pewnej dziewczynie to myślałem że zaraz mi go zgniecie (silna babka:) ). Chodzi o pewny mocny chwyt, wtedy możesz go trzymać i pieścić ustami. Możesz też przy tym położyć dłoń na jądrach i delikatnie (!) maskować, języczek też jest tam mile widziany. A gdy chcesz go pieścić rączką, to nie łap już za podstawę, a wyżej, i lżej (druga chciała mi chyba rozerwać skórę zsuwając w dół, więc nie za mocno), generalnie chodzi o to żeby przesuwać ręką po żołędziu, więc chwyć tuż pod nim i góra dół:), tylko leciutko uciskając, najlepiej jak facet sam pokaże Ci jak to robi. Mile widziane szybkie ruchy:):). Jeśli będziesz czuła się przy tym swobodnie to patrz mu w oczy, szczególnie jak dochodzi, to mocno kręci. Na delikatne muśnięcia języczkiem najwrażliwszy jest żołądź, w moim wypadku jego wierzchnia część. Zacznij delikatnie, liż go, na chwile skup się na jądrach, zerkaj mu w oczy, później złap go za podstawę, weź go do buzi, pobaw się nim trochę jak chcesz, masuj go ręką, sama wyczuj co lubi. A jeśli chodzi o orgazm to mi mózg wykręca gdy dochodzę jak ona otwiera lekko usteczka, trzyma go ręką i patrząc w oczy muska języczkiem po czubku czekając na kociec:):):)