Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubię budyń

Minetkalodzik

Polecane posty

zastanawia mnie fakt, dziewczyny nie lubią za bardzo robić"loda" a faceci uwielbiają robić "minetki" . Dla mnie dziwne trochę :D co o tym sądzicie?;>

ja lubie robić loda swojemu facetowi, bo mi to sprawia przyjemnośc a jemu jeszcze wiekszą, minetke też lubie , a najbardziej uwielbiam 69 :)

ja jakos nie bardzo lubię. moze dlatego ze nie umie? robiłam kilka razy , TŻ był zadowolony ale ja czułam jakis dyskomfort..

Gość dussia
moj facet nie przepaeda za anetkami minetkami mimo ze robi to swietnie ale czuje ze troche pod przymusem i to juz takie fajne nie jest;(

Gość dussia
ile moge z nim gadac o tm, nie chce nic wymuszac bo wtedy to nie jest fajne, zle mi z tym czasem zwlaszcza jak czytam jakiego pierolca na tym punkcie maja faceci.wydaje mi sie ze wszystko ze mna oki dbam o kiciusia hehe;p

Gość dussia
bo on barzo rzadko robi to sam z siebie, a jak prosze o to to czesto slysze "niee"

Gość dussia
no to juz znasz kobiete ktorej facet odmawia...

Gość dussia
zycie nie polega na seksie wiecznie w lozku nie bedziemy,owszem jest mi przykro z tego powodu ale nie przestane go kochac. to moj pierwszy mezczyzna i nie chce rezygnowac z milosci z powodu braku minetki i orgazmow...

Gość dussia
ooo to nie tylko ja trafilam na takie wybrakowany model..

jak znam zycie to kiedys zatesknisz za minetkami i orgazmami baaardzo.....sama miloscia sie nie zyje....

Gość dussia
nie no czasem dostaje to czego chce.i wtedy robi to genialnie choc twierdzi ze nie umie;/ pocieszam sie tym ze moze z czasem inaczej naucze sie dochodzic...

Gość dussia
kant dupy podasz mi przepis na taki udany seks?jak dojsc inaczej niz przez minete?wiem ze najwazniejsza jesst bliskosc i to zawsze dostaje;p A.kmicic oczywiscie ze go chwale;)to podstawa

Gość dussia
probowalismy juz roznych kombinacji i czasem jest mi bardzo dobrze ale nigdy do konca.pod wzgledem kombinacji i pozycji to moj chlopak jest kreatywny;)chociaz cos...

Gość felek34
moja tez tak dochodzi bo w tym czasie bawi się łechtaczką ale ja nie moge bo mnie to rozprasza

Gość dussia
ale jak tak sie kochacie to jaki masz rodzaj orgazmu?sama nie mam problemu w dochodzeniu chwila moment ale z nim...nie wiem chyba wstydze mu sie powiedziec albo pokazac co i jak

Gość dussia
a czemu Cie to rozprasza?

Gość felek34
jak ona to robi to tak rusza pupą że muszę uważać żeby nie wypadł i mnie to rozprasza Może to być dobra metoda dla chłopaków którzy za szybko kończą

na jezdzca chyba najlepiej,wypelniona jestes do konca,sama dyktujesz tempo i jezeli wiesz jak ruszac pupa pocierasz lechtaczka sam miod:P

Gość felek34
jak sadzę to ona nie rusza paluszkiem a biodrami i musi tak dość długo robić czasami to i godzinę

Gość dussia
hmm w czasie seksu moja lechtaczka jest nie podatna na moj wlasny dotyk.nie umiem sie skupic jak wiem ze on to widzi i cos tam sobie mysli

Gość dussia
pozycja na jezdzca i orgazm to juxz chyba legenda a u mnie to z ta lechtaczka ronie bywa...i psikus

Gość felek34
na jeźdźca jest najlepiej bo mogę jej ssać sutki wówczas szybciej dochodzi, ale wy kobiety jesteście skomplikowane :) czasami moja dochodzi w kilka minut a czasami męczy się godzinę i nie dojdzie zła jest na cipke bo jak mi mówi ona chce a cipka nie

Gość dussia
no to fakt kobiety sa skomplikowane...