Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuz17

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość arbuz17
to nie byly moje di pldne. ale powiedz mi jak moglo dojsc do zaplodnienia jesli nasienie nie bylo wprowadzone bezposrednio do pochwy?

Troche obciach-byc w ciazy od dotykania penisem po wytrysku. Jeszcze zeby to byl sex, to ok.

Gość arbuz17
t nie byl normalny stosunek, nie wchodzil we mnie

Gość arbuz17
ok moze to wulgarnie zabrzmi ale inaczej sie nie da, ale potem zrobilam mu 'loda' i dotykalam go jeszcze i pozniej mnie dotknal

Gość arbuz17
mam nadzieje, ze lekarz tego nie potwierdi ;D

Gość ja myślę że___
Plemniki nie skaczą w poszukiwaniu schronienia i nie myślą najprawdopodobniej. Ja wątpię, że jesteś w ciąży. Tymbardziej, że to nie był pełny stosunek a na penisie nie było spermy.(rozumiem, że był wytarty lub umyty?-czy po prostu po orgazmie gdzieś tam się odbył wytrysk a później Cię dotknął lekko?-na takim nie wytartym i nie umytym na pewno było trochę spermy) .

Gość arbuz17
przeczytaj wyzej jak to bylo ;)

Od kiedy to umycie penisa czy wytarcie zabezpiecza przed ciaza. Badania udowodnily ze plemniki wyczuwaja zapach komorki jajowej.

Gość ja myślę że___
Przeczytałam. Może jesteś w ciąży, a może to inne przyczyny. To zależy też ile masz lat. Na pewno zmiana klimatu na organizm ma wpływ itd. Myślę jednak, że jeśli od tego wydarzenia upłynęły 3 miesiące to powinnaś czuć już inne objawy. Wątpię w Twoją ciążę, ale nie wykluczam. Radzę jutro rano skoczyć po teścik i zrobić go przy pierwszym jutrzejszym wydalaniu moczu :)

A czy kazda kobieta musi miec wszystkie objawy???? Znam taka co jedynym objawem byl brak okresu i rosnacy brzuszek.

Gość ja myślę że___
Umycie penisa powoduje jego oczyszczenie, bo plemniki na stałe na jego powierzchni nie są przymocowane. Woda i mydło niszczy plemniki, wytarcie usuwa spermę, plemniki jakieś tam pewnie pozostają. Ale nie wierzę, że plemniki sobie tak po prostu wędrują po ciele ;) Kobiety latami próbują zajść w ciąże, niektóre wpadają-jednak to raczej z powodu tego, że zawiodły środki antykoncepcyjne czy głupoty. Nie wierzę w zapłodnienie od delikatniego dotyku cipki przez czystego penisa.

A to im mlodsza tym mniejsze ryzyko zajscia w ciaze czy jak??? Co ma tutaj wiek??????

Tak , tak... Bzykajcie sie i myjcie za kazdym razem penisa mydlem a NA PEWNO nie zajdziecie w ciaze ;)

Gość ja myślę że___
Nastoletnie dziewczyny i 20latki mogą mieć jeszcze nieregularne miesiączki i rozregulowany cykl. Ja do 20 roku życia miałam problemy z cyklem, czasem zamiast okresu brązowe plamienia, cykle nieregularne. I pod tym względem wiek ma wpływ na to. Poza tym jeśli nie wiek, to różne inne przyczyny powodują rozregulowanie organizmu, wiele przyczyn może wpłynąć na takie objawy jakie ma autorka.

Gość arbuz17
mysle ze piszac o wieku maial na mysli to ze moge miec jeszcze nieuregulowany cykl, albo po prostu , ze moze mi wypadac okres

Gość ja myślę że___
Evela- Ja nie mówię, że kobieta ma umyć facetowi penisa i w ciąże nie zajdzie, Mówię tylko, że z powierzchni penisa po stosunku można usunąć plemniki. A wiek może powiedzieć nam to, jakie przyczyny są wystąpienia takich objawów, jakie ma autorka.

Albo jesli masz mozliwosc to zrobic badanie moczu w kierunku wykrycia hormonu.

Gość arbuz17
wiem , z enajlepszym wyjsciem jes pojscie do lekarza, dlatego zrobie to odrazu po powrocie, dlatgeo jeszcz eprzez 2 tyg bed zyla w stresie

Gość ja myślę że___
Autorko. Jeśli jesteś przed 20tką, to Twoje problemy mogą być związane z hormonami itd. Może jakieś przyczyny zdrowotne wpłynęły u Ciebie na rozregulowanie cyklów-jeśli miałaś wcześniej regularne.. nie wierzę w tą ciąże. Bez przesady, ale bez stosunku, przy pewnie delikatnym "muśnięciu" cipki przez penisa, ciąży nie ma. Poza tym, jeśli wyjechałaś, klimat ma u niektórych ludzi olbrzymi wpływ na organizm. Tak samo jak stres, czy praca, upał itd. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, pa.

Kurcze... no najlepiej wlasnie jest albo zrobic badanie moczu albo isc do lekarza.

Gość arbuz17
jestem 20 ;) cykl miala regularny, raz mi cos przeskoczylo na poczatku roku, ze dostalam é tyg a wczesnie i juz tak zostalo. No wlasnie, stres , praca uplay, to wszytko co mi sie nalozylo przez ostatnie 3 miesiace

Gość arbuz17
a tmperatur podwyzszon utrzymywalaby mi sie caly czas?

Nie wiem po co zakladalas ten topik skoro tak uparcie sama sie oszukujesz. Bye... Kolejne niechciane dziecko na tym swiecie...