Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia0308

wyjazd i tampony !!

Polecane posty

Gość gosia0308

hej mam 15 lat i za 5 dni jade nad morze. do tej pory nie dostałam miesiaczki :( cykle mam jeszcze nieregularne ale zawsze jest jakies przyblizenie w dacie. ostatnio dostałam 23 lipca! nigdy jeszcze nie stosowałam tamponów i boje sie tego pierwszego razu :/ co radzicie??

Gość cvgnhj
skoro nigdy nie dostalas miesiaczki to o jakich cyklach mowisz ze sa regularne? :O

kup sobie jakieś dobre; np. ob; kiedyś były takie Tampax z aplikatorem - na pierwsze tampony bardzo spoko, bo łatwiej je było umieścić;) nic się nie bój, kup może na początek jakieś jak najmniejsze, to najwyżej będziesz je częściej zmieniać; szkoda nie móc wejść do wody przez okres; nic się nie bój, przećwiczysz sobie; w opakowaniach powinny być dokładne instrukcje, jak się zakłada :)

Gość gosia0308
chodzi mi o to ze miałam nadzieje ze dostane jeszcze przed wyjazdem :)

Gość cvgnhj
aha, to chyba tylko tampony, jak znam zycie to pewnie miesiaczke dostaniesz akurat na wyjazd osobiscie nie polecam tampaxow, mi zawsze przeciekaly, ble, latwiej jest zalozyc taki bez aplikatora, lepiej wyczujesz czy jest w dobrym miejscu ob sa dobre ale drogie, np bella ma rowniez dobre ale niemal o polowe tansze, a np naturella- tez tanie ale ten sztuczny smrod :O co kto lubi jednak a zalozenie to zadna filozofia, doslownie sekunda i tyle