Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minetkomaniak

minetka

Polecane posty

Gość minetkomaniak

Witam. Czy potrafi ktoś mi odpowiedzieć na pytanie czemu moja panna ucieka przed orgazmem??? Gdy sam ją o to pytam mówi że nie wie....Gdy kochamy się normalnie orgazm ma rzadko, ale gdy robię jej minetkę i jest już tak rozgrzana że kręci bioderkami a ja mam wrażenie że jej łechtaczka zaraz wyskoczy, wtedy zawsze mi ucieka i mówi żebym przestał już. Przeważnie ma wymówkę że zaraz zacznie krzyczeć i ją ktoś usłyszy, ale nie o to chodzi, jak jesteśmy sami też ucieka i żartuje żebym ją związał następnym razem;). Zawsze w tej chwili gdy jej łechtaczka dostaje maksymalnego wzwodu a ja czuje że jest już przy krawędzi... Co może siedzieć w jej główce, przecież orgazm lubi chyba każdy??

Może należy do tych nielicznych kobiet które mają kobiecy wytrysk, albo po prostu się krepuje tego że będziesz widział jak dochodzi. Być może takie wychowanie dostała, że sex to grzech a przyjemność z niego to jeszcze większy grzech... Bardzo dużo kobiet przez chore wychowanie nie potrafi korzystać z uroków sexu, a nawet krępuje je samo patrzenie na siebie, bo przecież "tak nie wypada" itp

Gość minetkomaniak
rus1 jest po rozwodzie, ale podobno jak była z mężem to dochodziła tylko przy minetce więc to chyba nie to:), aczkolwiek nie wykluczam, na początku wstydziła się swoich piersi, teraz jej minęło, z mężem nie miała takiego problemu. A jeśli miewa kobiecy wytrysk to by mnie tylko miło zaskoczyła:P, też tak pomyślałem, może masz racje, przyjaciel in spe ja to lubie, ehehehe.... takie małe zboczenie

Gość minetkomaniak
hahahaha :D