Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0800

czy ktoś jest też zakochany tak jak ja

Polecane posty

Gość 0800

mjoa dziewczyna ma biust 70E, zakochałem sie po uszy:)

70 E? NIe wiem czy to jest możliwie ale skoro tak twierdzisz, to Ci wierzę.

Gość 0800
też nie wierzyłem do puki nie zobaczyłem stanika:)

Jesteście okropni. Chłopak się zakochał a Wy tak piszecie.

Gość zwierzęcy pęd do rozmiarów
nie jest niczym nowym, ale mylenie go z zakochaniem to już śmierdzi brakami w mózgu, ale bywa, bywa i tacy też muszą żyć

Myślisz, że zwierzęta wyznają się na rozmiarach? Śmiem wątpić.

Gość deska-a deska-b
cześć deski

Gość nie znacie sie
Mam dokładnie wskazany przez autora topica rozmiar stanika :) Nie znacie sie Panowie!!! To znaczy, że kobieta jest szczupła a biust ma piękny! co rzadko sie zdarza. Ja nie nosze staników push-up wiec gdy nie mam jakiegos wiekszego dekoltu to wcale takie duze sie nie wydaja. Myśle ze te deski noszac te push-up'y wizualnie prawie doruwnuja naszym rozmiarom gorzej jak trzeba sciagnąc :P

Gość 0800
pozdrawiam panią z równie pięknym biustem :)

Gość Nie znacie sie
eh zdjecie to nie do konca dobrze pokazuje rozmiar 70E, wystarczy ze stanik tak jak w tym przypadku ma jakies usztywnienie i jest dobrze wyprofilowany a kazda moze osiagnac efekt podobny

Gość Nie znacie sie
no moze prawie kazda :P Dziekuje za pozdrowienia :)

Gość Nie znacie sie
Heh nawet jesli to jest 70E to powiem wam z doswiadczenia ze kobieta ktora ma miseczke w rozmiarze E chyba srednio komfortowo by sie w takim czyms czuła. No chyba ze lubi miec cycki na wierzchu ja tam nie mam takiej potrzeby na takie widoki trzeba sobie zasłużyć!

Gość Nie znacie sie
na pewno jest jeszcze f i g dalej nie wiem :) Ale nie mylcie tego rozmiaru biustu z puszystymi paniami z których sie wszystko wylewa one maja duuuuuuuuuzo wiecej niz 70 wiec moze wydawać sie ze biust ma wiekszy a w rzeczywistosci jest to jakies c badz d

Gość 0800
no mówi ze przechlapane ma z nimi nawet sukienki ma problem kupić bo jak na resztę ciała dobra to w biuście się nie mieści. ale ja już takich nie zamienię na żadne inne panowie powiem tylko tyle że ja kiedyś też mówiłem że nie zależy mi aby kobieta miała duży biust... nawet nie wiedziałem w jakim jestem błędzie do puki takich nie dostałem

Gość Nie znacie sie
Jestem pewna, że nikt nie uwierzyłby mi na słowo gdyby tak jak autor nie zobaczył rozmiaru stanika no i biustu naturalnie :) Mam kolezanki ktorych biust wydaje sie na pierwszy rzut oka wiekszy ale okazuje sie ze po prostu sa szersze w biuscie a czasem dodatkowo nosza push'up ja sobie na to nie pozwalam bo nie chce wygladac jak sylikon ! Nie zamierzam czynic z tego atutu nr 1 bo mam wiele innych :P A ciuchy czasem ciezko kupić tak by idealnie pasowały ja do tego mam jeszcze mocno zarysowana talie a biodra niestety nieproporcjonalnie wieksze, ale na coś zawsze trzeba narzekac

A ja nie mam bustu E :( Chyba zapłączę. Jakąś schizę masz na push up.

Gość Nie znacie sie
hahahahahaha !!! Nie mam pojecia jak to jest kiedy kobieta ma mnejszy biust, to chyba oczywiste :P ale moge sie wypowiedziec na temat swojego i moj galaretowaty nie jest i dbam o to zeby tak zostalo wiec nie lata i sie nie urywa ! Zreszta mimo ze mam takowy rozmiar to nie mam wrazenia ze jest jakis szczegolnie duzy. Wezcie pod uwage ze inaczej wyglada kobieta ktora ma biust naturalny a np sylikony. Mam czym oddychac ale nie wygladam jak doda, ktora i tak pewnie ma maksymalnie jakies D. Po prostu maja inny kształt iwec panowie ponosi was troszke wyobraznia

Gość Nie znacie sie
Nie mam schizy tylko uwazam ze te staniki nie sa dla osob ktore same w sobie maja spory biust bo staje sie on wtedy nienaturalny. Natomiast kobiety z mniejszym biustem powinny jak najbardziej bo to pieknie modeluje poza tym w stanikach tego typu jest wiekszy wybor. Mi osobicie bardzo sie podobaja ale pogodziłam sie z faktem ze zle w nich wygladam i to tyle

Gość moja koleżanka ma 75 F czasami
G :) musi specjalnie zamawiać bo normalnie nie dostanie. I nie jest gruba :) z 60 kg max waży przy wzroscie 170. ma piekną buzię i piękną figurę :)

Gość Nie znacie sie
tak to z pewnoscia bardzo kreci mezczyzn, do tego stopnia ze przestaja sie kontrolowac i rozmawiaja z kobieta patrzac jej chamsko w dekolt albo tak całkiem przypadkiem zaczyna interesowac ich wasz łancuszek skad ja to znam. Wole sie tak nie afiszowac bo czuje sie niezrecznie zwłaszcza gdy mezczyzna nie wbudza we mnie pozytywnych odczuc :(

Gość moja koleżanka ma 75 F czasami
raczej na dno by ją pociągneły :P