Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam tam

Mam fobię społeczną i zaraz muszę wyjść z domu i pozałatwiać ważne sprawy

Polecane posty

Gość tam tam
wybieram się na lewatywę :classic_cool:

Gość tam tam
Już robi mi się słabo. Wszystko bym zrobiła gdyby ktoś inny mógł mnie zastapić. Potrzebuję wsparcia. Wiem ,że w końcu dam radę i wszystko pozałatwiam ale to mnie wykańcza. :) Czy ktos ma podobnie? :(

Gość tam tam
.. to z lewatywą to podszyw i wcale nieśmieszny:(

Gość trfd
tak, ja :o i tez musze wyjsc cos zalatwic :o

Gość maturka4
A to ty wczoraj miałaś fobię przed spotkaniem z koleżanką kuzynki? Tutaj jakoś ci "fobia" nie przeszkadza? A nas tak wiele... może zacznij się bać, bo jak zaczniesz się powtarzać, usłyszysz coś o wiele mniej przyjemnego niż rozmowa z dwiema małolatami

Gość tam tam
Wspólczuję Ci. Wiem jak to jest. Ale powiem tak: już po wszystkim, jak wszystko pozałatwiam wracam do domu z wielka ulgą i dumą, że znów dałam radę:) Najtrudniejsze to wyjść z domu i zacząć. Ech .. tyle lat a wcale nie jest lepiej. To cholerstwo nigdy tak naprawdę nie mija. :(

Gość tam tam
maturka to mój pierwszy i jedyny temat na kafeterii. Jak widzę,jest więcej osób z takim problemem jak mój. Myślę, że tylko ktoś kto ma takie samo zaburzenia potrafi zrozumieć. Nie przejmujmę się tym jesli ktoś mnie tutaj zjedzie. Jestem anonimowa i tutaj mam odwagę powiedzieć co mnie trapi. W realu odgrywam twardzielkę albo unikam sytuacji, które wywołują lęki.