Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam-poradzcie

ciemne wlosy i jasna farba

Polecane posty

Mam wlosy brazowe (niby jestem blondynka, a nie szatynka - ale dla mnie to jest regularny brazowy, w dodatku ostatnio nawet mi pociemnialy). Oczywiscie poza naturalnym kolorem siwe :D No i tak zawsze dobieralam kolorem (glownie Joanna - orzechowy braz, bo mam podobny kolor wlasnie), bo nie chcialam przyciemniac. Ale teraz sobie mysle, ze skoro te farby kryja siwe. A ja nie chce przyciemniac i w ogole mi nie zalezy na zmianie koloru (poza zamalowaniem siwizny) to czy moglabym uzyc jasnego koloru - jest w Joannie taki: slodkie cappucino. Jest on niepolecany do mojego wyjsciowego koloru. Ale ja przeciez nie chce zmieniac koloru wyjsciowego. Jaki bedzie efekt?

Gość taaaaaakie że
może nie zobaczysz różnicy, może na odrostach. Włosy masz już przefarbowane więc trudniej je odbarwić ale z odrostami pójdzie łatwiej. Spróbuj a wrazie czego maźniesz ciemniejszym :)

Nie, no ja nie mowie teraz ;) Poki co mam farbe ;) Poza tym ja i tak od skory nie farbuje i nie cale wlosy, bo siwe mam tylko z przodu. Po prostu jak poodrastaja to wlasnie odrosty najpierw, potem cale ;) Moze z czasem bede blondynka :P