Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guleczek20

Co za debilizm na Youtube

Polecane posty

Gość guleczek20

Oglądam sobie spokojnie jakiś teledysk... głośnik nastawiony na połowę mocy i nagle, pod koniec teledysku słyszę.... przerażający KRZYK!!! Dokładnie gdy byłam obok głośnika grzebiąc w szafie!!! Myślałam że umre ze strachu!!! mimowolnie pobiegłam do okna i je otworzyłam, gdy zorientowałam się że jestem w samej bieliźnie ;( Po chwili doszło do mnie że to był tylko jakiś głupi kawał kogoś, kto nie ma w domu co robić i wymyśla takie rzeczy!!!! Skandal!!! ;( Też tak kiedyś miałyście??

no oglondalam michaela jacksona jak sie jego twarz przemienia mama w pracy tata po pracy spi byl dzien ale ciemno bo tata zaslonieta ciemna zaslone a mieszkam w amlym mieskznaiu oglondalam tamto 1000 razy ale znowu se obejrzalam a na koncu ta ze scary movie wyskakuje i krzyk to bylo straszne ale lubie sie bac bo lubie horrory

Gość niki9 wroc sie do przedszkola
balwanico, bo pisac to ty kurwa nie potrafisz :O wiesz co to ortografia i interpunkcja? jak nie to won z forum 🖐️ i gowno mnie obchodzi twoja dysleksja 🖐️

POCZYTAJ SE MOJA STOPKE MIESZKAM W ANGLI 3 LATA SKONCYZLAM TLYKO 1 KLASE ODRAZU POSZLAM DO 4 TERAZ IDE DO 1 GIMNAZJUM I SKONCZE TU STUDIA WIEC NIEMA POWODU SIE TU UCZYC POLSKIEGO