Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsiu

jaki odkurzacz?

Polecane posty

Gość konsiu

planuje kupic dzis odkurzacz, polecacie moze jakis konkretny? ja zastanawiam się nad elektroluxem, nie chce wydawac kosmicznych pieniedzy (tak ok 300zl) a chce zeby byl sprawny, dobrze sprzatal i nie wyl za glosno moglby byc bezworkowy, bo latanie po sklepach i doberanie workow to koszmar macie moze cos takiego? jak sie sprawuje?

Polecam odkurzacz Zelmera Syrius taki pistacjowo biały. Ja w grudniu go kupiłam na allegro cos za 379 zlotych. Bardzo fajny, cichy i bardzo dobrze ssie.

Gość konsiu
jakos do zelmerow nie mam przekonania, ale dzieki, popatrze a co z tymi elektroluxami?? zna ktos??

Gość a dlaczego zaraz
Też mnie to interesuje. Proszę o więcej opini.

Gość a dlaczego zaraz
opinii, nie żebym była malostkowa, ale własnie niedawno kogoś pouczałam na kafe. :D A może wodny jakiś dobry i względnie tani??

Gość Gwiazdka223
Mi koleżanka podrzuciła info o takich robotach w ogóle. Nawet nie wiedziałam, że takie cuda istnieją. Kupiłam model Roomba serii 800 przez stronę www.irobot.pl i jestem zadowolona. Urządzenie nie wymaga jakiejkolwiek obsługi z mojej strony. Wystarczy ustawić harmonogram sprzątania i włala! Jak skończy robotę to sam wraca do stacji dokującej, coby się podładować.

Gość fert
Mogę polecić roboty od iRobot ( http://irobot.pl). W ofercie mają różne wzory. Używam w mieszkaniu tego do odkurzania Roomba. Dobrze zbiera paprochy, a z drugiej strony nic się w szczoteczki nie wplątuje. Praktyczne opróżnianie, możliwość ustawienia terminów sprzątania.

Gość wwerr
Warto sobie kupić takiego robota do firmy, czy nawet do domu. Dzięki temu nie trzeba spędzać czasu na sprzątaniu – jest wiele ciekawszych rzeczy do robienia. Ja mam robota marki iRobot (www.irobot.pl) – jest to robot sprzątający Roomba. Mają naprawdę świetne roboty sprzątające.

Hej jeżeli chcesz fajny odkurzacz a nie liczysz się tylko z takimi markami jak irobot to zaglądnij na stronę http://kobot.tech/ świetne odkurzacze, nie wysokie ceny a jakość ich jest bardzo dobra. Ja korzystam i uważam że nie opłaca się przepłacać !

Gość kamab99
Popieram poprzedników co do iRobota, roomba jest bardzo dobra, sama mam u siebie i korzystam z niego, nie gubi siew mieszkaniu, sprząta bardzo dokładnie, na początku byłam negatywnie do nich nastawiona, ale teraz jestem bardo zadowolona, dobra inwestycja to jest :)