Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiamasia

mam 16 lat a moja matka mowi do mnie sloneczko

Polecane posty

Gość kasiamasia

boosh...ja z nią nie moge...jak jej powiedzieć, zeby przestala...kiedys pewnie powie to przy moich qmplach i bedzie siara...

wiesz co ja tez mam 16 lat i lubie jak moja mama mowi do mnie w taki sposob ;) oznacza to ze mamy ze soba swietny kontakt :D a twoi 'qmple' niech zazdroszcza! :P i tyle. amen.

Gość nyy8u6
rzeczywiście dzieciuch z ciebie no i co z tego ze tak mówi lepiej zeby cię totalnie zlewała z resztą...aż tak bardzo interesuje cie opinia kolegów - zero posiadania odrebnego zdania czy postepowania - oby tylko paczce sie spodobało, bo jak nie to bedzie tragedia :O idzcie już do szkoły bo te tematy na kafe coraz głupsze

Gość no to tylko sie powiesić
jak koledzy usłyszą takie okreslenie od mamy :):):) Oj dzieciaku, dzieciaku...

Gość kasiamasia
wtym ze ja jestem dorosla, a ona tak do mnie mowi...a ja nie chce...

Gość kasiamasia
i beda sie ze mnie w szkole nabijac..

Gość no to tylko sie powiesić
ale patrząc na twój sposób pisania w wieku lat 16 to powinna do ciebie mówić dziecinko

Gość zakomunikuj mamie że jesteś
dorosła i od dziś ma się do ciebie zwracać per PANI :)

Gość kasiamasia
no ale wy chyba nie rozumiecie!!!!!!pytalam qmpele na gg co otym mysli (nie pisalam jej, ze ja to mam w domu) i ona mowila ze to siaaara :( ...ztrace przez matke qmpli...

Gość a do mnie mowia
Mały ... mam 21 lat i kompletnie mi to nie przeszkadza. Jestem najmlodszy z rodzenstwa i zawsze tak bylo ...

Gość a kasiamasia to nie siara
???

Gość baaaaardzo prosze
ja pierdziele, ale gównażeria ma problemy!! Straszny dzieciuch z ciebie. Dorosła sie znalazła, hehe! wolałabyś, żeby matka wołała: ej, zdziro, daj szluga starej!! Idiotka z ciebie.

Gość 1234567......
dorosła to Ty będziesz jak skończysz 18 lat a to i tak nie świadczy o tym że stałaś się dojrzałą osobą po tym co tutaj napisałaś jasno wynika że dzieciak z Ciebie i bardziej liczy się dla Ciebie co napisała koleżanka na gg jak uczucia jakimi darzy Cię matka nyy8u6...zgadzam się z Tobą niech się już zacznie rok szkolny :)

Gość Sama jestes
Sira, dzis sa twoimi kumplami a jutro moga niebyc. Czy nie masz w sobie za grosz wlasnego zdania, to co tobie sie to nie podoba czy twoim kumplom, to co lepiej jakby mama wolala na leciebie :Ty choc tu, albo jeszcze jakos inaczej

Gość kasiamasia
wez sie odczep od mojej ksywy nawet nie masz swojej

Gość kasiamasia
ja chce zeby mnie wolala po imieniu

Gość kasiamasia
ja chce zeby mnie wolala po imieniu

Gość Powinnaś się cieszyć
dziewczyno, bo ja znam kobiety których dzieci marzą o tym, żeby kiedyś matka się do nich w ten sposób zwróciła, w zamian słyszą tylko "ty krowo", "ty larwo", albo "ty łajzo", "tłumoku" itp. Jesteś szczęściarą!

a ja mam 24 i mama mowi do mnie zabko i potrafi to powiedziec przy moich przyjaciolkach ale one wiedza ze to na zarty wiec sie nie przejmuje a poza tym ich mamy tez maja rozne ksywki dla swoich corek ;p ja lubie czasami jak mama traktuje mnie jak dziecko...doroslosc nie jest wcale taka fajna jak ci sie wydaje i fajnie poczuc sie dzieckiem ;p

Gość kasiamasia
ale czemu na mnie najezdzacie!!!!!mam wazny problem i niewiem jak jej to powiedziec

Gość współczuje mamie takiej
durnej córki

Gość a ja to ci zazdroszcze
bo do mnie rodzice nigdy nie zwracali sie do mnie tak czule,raczej zwykle slyszalam tylko "ty kretynko,ty debilko"

Jeśli ci to przeszkadza to powiedz jej to wprost. Myślę że zrozumie, że wstydzisz się przy kumplach takiej czułości. Ale niezależnie od tego ile masz lat, to i tak będziesz jej córeczką i nie dziw się że zwraca się do ciebie czule. Pewnie bardzo cię kocha, więc pozwól jej czasem na czułość wobec siebie i odwdzięcz się tym samym. Nie musi się przecież tak do ciebie zwracać przy kolegach,tylko powiedz jej o tym szczerze. Najważniejsza jest rozmowa.

Gość powiedz swojej
"matce" ze wolisz-Ty bachorze!

Do mnie przed chwilką powiedziała " jagódko " :D Lubię, kiedy wymyśla na mnie różne swoje słówka :D Czuję się kochana, wiem, że mam z mamą dobry kontakt i wszystko jest wporządku :) A Tobie autorko radzę poszukać tej klepki co zgubiłaś :P :classic_cool:🖐️