Coco_Chanel 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Witam Kochane może wy mi pomożecie zrozumieć mój zakręcony organizm, tzn zakręcił się w tym cyklu, a więc tak: ]Miesiączka rozpoczęła mi się 17.08, trwała intensywnie dwa dni, a potem to były bardziej plamienia niż @, co dziwne, że nie spadła mi temperatura.Tzn,. spadła na chwile i znowu skoczyła ( do owulacji mam temp w granicach 36.5- 36.7). Moje temperatury wyglądają następująco: 1dc - 36,9 2dc - 36,9 3dc- 36,9 4dc- 36,8 5dc- 36,7 6dc- 36,7 7dc- 36,9 8dc- 36,8 9dc- 36,8 Sama temperatura nie zastanawiałaby mnie tak bardzo, ale ponadto mam bardzo miękką szyjkę macicy i dużo śluzu, aż mi mokro ;/ nigdy nie miałam takich cyrków. Przed @ temperatura spadała mi do 36.5. NIe wiem co myśleć. Ciążę wykluczam z racji tego, że miałam przecież okres, więc co jest. Czyżby to miał być cykl bezowulacyjny???? Dodam,że infekcji żadnej nie mam MOże któraś z WAs pomoże mi to wyjaśnić???? bYłabym wdzięczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vava 1234 Napisano Sierpień 25, 2009 JA JESTEM PEWNA ŻE TO CIĄŻ ....a to co niby było @ wcale nie musiało nią być, zrób test i to szybko i daj znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coco_Chanel 0 Napisano Sierpień 25, 2009 vava1234 - dziekuję za odpowiedź :) kurcze, ale przecież okres w ciąży jest niemożliwy przecież, a to wyglądało na normalny okres, przynajmniej przez 2 dni, potem był bardzo skąpy, ale przez dwa dni był...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vava1234 Napisano Sierpień 25, 2009 Moja kuzynka miała przez 3 cykle krwawienia trzy dniowe....;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coco_Chanel 0 Napisano Sierpień 25, 2009 hmm....ale ja przez pierwsze 2 dni miałam tą @ dosyć obfitą ;/ kurcze....;/ dałaś mi teraz nadzieję, że może jednak jestem, bo nie ukrywam, że chciałabym być :) w takim razie wieczorkiem zrobię test jak wrócę z pracy,przynajmniej bede miała jasnośc w tej jednej kwestii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach